O značce TUNTURI

Sandra pro Alfit blog 26.09.2021

Kvalitní mechanické provedení, přirozená ergonomie pohybu, komfortní chod a moderní design. Toto všechno je symbolem špičkové světové značky TUNTURI.

Historie značky TUNTURI

Roku 1922 bratři Harkke založili prodejnu a servis s jízdními koly v městečku Turk ve Finsku. Později začali vyrábět s licencí i jízdní kola a vzhledem k jejich vysoké kvalitě byli velice úspěšní. Postupem času začali budovat na svou dobu velice moderní továrnu a roku 1950 se stali nejlepšími na trhu v prodeji mopedů. Veškeré technologie a odborné znalosti získané během výroby jízdních kol značku TUNTURI proslavili a posouvali ji na vyšší úroveň i v oboru zdravého životního stylu. V roce 1970 se stala značka TUNTURI díky kvalitním fitness zařízením a moderní výrobou velmi uznávanou a začali své produkty rozšiřovat do spoustu zemí. Velmi důležité a strategické rozhodnutí pak přišlo roku 1990, kdy se značka TUNTURI začala zaměřovat především na fitness stroje a trenažéry, což zásadně ovlivnilo rozvoj značky.

TUNTURI ve světě

Fisnká značka TUNTURI je symbolem té nejlepší kvality a inovací, proto jsou trenažéry této značky prodávané ve více než 60 zemích. Kvalitní mechanické provedení, přirozená ergonomie pohybu, komfortní chod a moderní design dělá tuto značku velmi oblíbenou a zároveň své zákazníky nadmíru spokojenými. Trenažéry TUNTURI jsou vhodné nejen do domácností a fitness center, ale taktéž se mohou využívat i ve welness či rehabilitačních centrech. Aktuálně značka TUNTURI patří mezi špičky domácích fitness trenažérů jako jsou běžecké pásyrotopedy, veslovací trenažéry, cyklotrenažéry, steppery a eliptické trenažéry, avšak nabízí i stroje za účelem silového tréninku v podobě posilovacích strojů, posilovacích lavic a věží. TUNTURI nabízí i spoustu dalších fitness pomůcek různého odvětví, které jsou provedeny ve stejně špičkové kvalitě.

My, jakožto autorizovaný prodejce značky TUNTURI poskytujeme na všechny stroje po celé ČR dopravu zdarma, a navíc si lze objednat montáž doma naším technikem pro vaše pohodlí. Pro většinu trenažérů TUNTURI je poskytována nadstandartní záruka 36 měsíců a provádíme záruční i pozáruční servis u vás doma. Disponujeme rozsáhlými sklady s širokým sortimentem TUNTURI, díky čemuž veškeré dodávky probíhají rychle.

Co by Vás ještě mohlo zajímat?