O značce NordicTrack

Sandra pro Alfit blog 10.09.2021

NordicTrack patří mezi nejlepší značky fitness strojů na světě. Exceluje tou nejvyšší kvalitou trenažérů a moderním designem.

Vznik značky NordicTrack

Společnost NordicTrack založil Edward Pauls v zimě roku 1975. V tomto období trénoval na lyžařský závod, ale v v přípravě mu bránilo velké chladno a větrno, tudíž to pro něj bylo extrémně obtížné. Nemohl na svůj závod trénovat tak, jak očekával i kvůli nedostatku sněhu. Zatímco se na lyžařský závod snažil připravit, uvědomil si, proč by nemohl postavit stroj, který by simuloval pohyb na lyžích? Pokud by totiž dokázal takový stroj vytvořit, vyřešil by tím spoustu problémů. Mohl by trénovat uvnitř a už by mu nic nebránilo v tom, věnovat maximální pozornost přípravě. Rozhodl se, že tak učiní a ve své garáži v Minnesotě začal postupně sestavovat první lyžařský stroj. A tak vznikl úplný počátek značky NordicTrack.


 
Společnost NordicTrack se začala velice rychle rozrůstat a přicházela na trh s novými trenažéry a pomůckami, které se s postupem času neustále vylepšovaly. I přes hromadu nepříjemností a komplikací, které se během budování společnosti vyskytly, se stala americká společnost NordicTrack jedním z nejlepších výrobců kardio trenažérů a fitness strojů po celém světě, jak je tomu doteď.

NordicTrack ve světe

Aktuálně patří Nordictrack více jak 30 let mezi ty nejlepší značky domácích fitness trenažérů s nejvyšší kvalitou zpracování a je zastoupena ve více jak 60 zemích světa. Patří do skupiny ICON fitness, což je největší výrobce domácích fitness trenažérů a vybavení. Nordictrack se zabývá celkovou inovací fitness trenažérů a je specializována především na kardio sortiment jako jsou běžecké pásy, rotopedy, cyklotrenažéry, eliptické trenažéry apod. Avšak nabízí i stroje za účelem silového tréninku v podobě posilovacích strojů.


 
My disponujeme rozsáhlými skladovými prostory s širokým sortimentem značky Nordictrack, díky čemuž veškeré dodávky probíhají velmi rychle a bez zbytečných oddálení. Zakládáme si na kvalitě svých produktů, a proto u nás můžete najít velké množství strojů právě od značky NordicTrack.

Co by Vás ještě mohlo zajímat?