Jedinečný veslovací trenažér FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5

Sandra pro Alfit blog 22.03.2022

Veslovací trenažér je sám o sobě neuvěřitelně účinný stroj. To jste ale ještě nevyzkoušeli FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5, který vám zajistí tak úžasný požitek ze cvičení, jako snad žádný jiný veslovací trenažér.

Co je to FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5?

Jedná se o veslovací trenažér s nosností až do 135 kg, ale není to jen tak ledajaký veslovací trenažér. Od klasického veslovacího trenažéru, který vám bude pravděpodobně více známý, se liší hned několika vlastnostmi. Je to robustní stroj, který kombinuje prvky klasického veslování s prvky silového tréninku. Je vhodný pro domácí využití a to i v případě, že máte náročnější sousedy a láteří na každý nepatrný hluk. Je totiž vybaven absolutně tichou a magnetickou brzdou, navíc i precizně provedenou mechanikou, kvalitními komponenty a moderní elektronikou. FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5 bezpochyby patří mezi luxusní stroje, s čímž souvisí i poněkud vyšší investice. Ta se ale nad rámec vyplatí, protože se jedná zkrátka o nesmrtelný stroj. Samozřejmě, že je zde trochu nadsázky, ale robustní rámová konstrukce s ložisky a zesílená středová osa vám zajistí opravdu dlouhodobou životnost, a to i když mu budete dávat dennodenně zabrat.

Čeho docílíte cvičením na FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5?

Největší výhodou tohoto stroje je obousměrný odpor, což je velmi ojedinělé a u klasického veslovacího trenažéru se s tím nesetkáte. Znamená to, že je při cvičení odpor vytvářen v obou směrech a to zvyšuje komplexnost zatížení svalů celého těla. Posílíte tedy všechny svalové skupiny, zredukujete váhu, zpevníte celou postavu a dokonce i zvýšíte úroveň vaší kondice. Ano, to vše pomocí jednoho jediného stroje. Navíc se díky víceúchopové rukojeti můžete rozhodnout, kam své ruce při veslování umístíte a zároveň tak máte možnost cílit na různé svalové skupiny. Tento veslovací trenažér splňuje i bezpečností podmínky, a tak je vhodný i pro terapeutické využití.

Zábava a radost vás nemine

Asi každý ví, jak zdlouhavý trénink je, když nás to zkrátka nebaví. A pokud pátráte po něčem, u čeho vám trénink uteče jako voda, FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5 je číslo jedna. Zábavu při tréninku vám zajistí tréninková aplikace Inspire, ke které se jednoduše připojíte přes svůj smartphone případně tablet prostřednictvím Bluetooth zařízení. Bylo myšleno i na to, abyste měli své zařízení kam dát, tudíž je součástí displeje i integrovaný držák. A když už jsme u toho displeje, tak ten vám zobrazí po celý čas tréninku veškeré důležité hodnoty, jako je čas veslování, rychlost, vzdálenost, spálené kalorie, tepovou frekvenci, zkrátka všechny důležité informace, bez kterých se jen těžko obejdete. A pokud vám to stále přijde málo, tak v programové nabídce máte k dispozici hned 6 přednastavených programů, ve kterých si zaručeně najde každý to, co mu vyhovuje. Pro získání opravdu přesných informací o tepové frekvenci je nejvhodnější použít hrudní pás o frekvenci 5 kHz, který sice není součástí dodávky, ale můžete si jej u nás samozřejmě dokoupit.

Co je součástí jeho výbavy?

Ve vybavení takového stroje nesmí chybět praktický držák na lahev s vodou, protože dodržovat pitný režim při cvičení je nesmírně důležité a díky tomuto držáku máte vodu ihned po ruce a můžete si užívat dlouhý trénink s maximálním pohodlím. Součástí jsou i vyrovnávače nerovnosti podlahy, které zajistí plnou stabilitu stroje při cvičení i s velkou zátěží. Abyste mohli se strojem snadno manipulovat a případně jej přemisťovat, jsou k dispozici i transportní kolečka v přední části stroje, pomocí kterých zvládne se strojem manipulovat téměř každý. A teď to nejdůležitější nakonec. Při pořízení takového stroje je důležité myslet na záruční a pozáruční servis a dostupnost náhradních dílů, což mnoho prodejců nebere v potaz. Jestliže se rozhodnete pro koupi tohoto veslařského trenažéru u nás, veškerý zmíněný servis automaticky získáváte. Potřebné parametry a další informace o veslovacím trenažéru FINNLO MAXIMUM Cross Rower CR2.5 najdete v popisu produktu. 

Co by Vás ještě mohlo zajímat?