Novoroční slevy

Běžecký pás NordicTrack EXP 10i

ID: NTL15421-INT

Domácí využití, nosnost 136 kg, aplikace iFIT, 10" displej, ventilátor, reproduktory, max rychlost 22 km/hod, sklon - 3 % + 12 %, transportní kolečka, možnost složení.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 29.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

49 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Schéma NordicTrack EXP 10i
velikost souboru 681.5 kB
Prospekt NordicTrack EXP 10i
velikost souboru 214.9 kB
Uživatelský manuál NordicTrack EXP 10i český
velikost souboru 3.85 MB

Běžecký pás NORDICTRACK EXP 10i

NORDICTRACK EXP 10i je běžecký trenažér amerického výrobce, který skvělé doplní každé domácí fitnes. Stroj nabízí kvalitní mechaniku ve spojení s masivním rámem, který disponuje nosností až do 136 kg váhy cvičence. Dlouhá životnost i při pravidelném užívaní je tak zajištěná. Tichý motor s trvalým výkonem 3,5 HP (2,6 kW), běžecká plocha o velikosti 51 x 152 cm, elektronicky nastavitelná rychlost do max 22 km/h stejně jako elektronicky regulovaný sklon v rozmezí od - 3 %, když chcete běžet z kopce a + 12 % pro běh do kopce,  nabídne maximální komfort při běhání velkým i malým postavam a uspokojí i náročnější uživatele. Rychlost i sklon plochy můžete také ovládat už přednastavenými tlačítky na konzoli PC. Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem nordictrack.

Počítač s 10" grafickým dotykovým displejem poskytné dokonalou kontrolu nad vašim tréninkem. Zobrazované parametry jsou: rychlost, čas, vzdálenost, spálené kalorie, tepová frekvence. V nabídce je 24 přednastavených tréninkových programů, které vám pomůžou se spalováním tuku nebo zlepšováním fyzické kondice. Pro měření frekvence tepu je potřeba připojit kompatibilní Bluetooth hrudní pás, který provádí měření s přesností EKG. Hrudní pás je k zakoupení na našem e-shopu. 

Trenažéry značky NORDICTRACK umožňují využívání tréninkové aplikace iFIT, která je v tomto případě už součástí konzole PC, tablet proto není potřeba. NORDICTRACK EXP 10i poskytuje licenci až pro 5 osob na 1 rok zdarma - FAMILY licence. Fitness aplikace iFIT poskytne vašemu cvičení další rozměr s možností rozšíření tréninkových plánů přes systém Google MAPS. Získáte s ní ještě víc tréninkových map, programy s profesionálními trenéry nebo motivační videa a stravovací tipy! Díky aplikaci iFit dokonce můžete soutěžit s vašimi přáteli nebo si porovnávat celkové výsledky tréninků.

 Aplikace iFIT až na 1 rok zdarma  Technické parametry běžeckého trenažeru

Komfort a odlehčení kloubnímu systému při běžeckém tréninku poskytuje patentovaný systém odpružení "Runners Flex™". Díky němu můžete pravidelně a naplno běhat, aniž se musíte obávat opotřebování pohybového aparátu. Také máte možnost upravení tvrdosti běžecké plochy dle vlastních potřeb. Tvrdý povrch pro reálný zážitek z běhu po silnici nebo měkčí, který více šetří klouby.

Model běžeckého pásu NORDICTRACK EXP 10i disponuje ventilátorem, díky kterému bude trénink komfortnější, reproduktory pro poslech hudby nebo mluveného slova a držáky na lahev s pitím. Veškeré ovládání je umístěno na konzoli běžeckého trenažéru. Ke snadnějšímu přemísťování pomůžou transportní kolečka, která jsou součástí stroje. Pro snadné uskladnění lze pás sklopit do vertikální polohy, která šetří místo, pokud zrovna necvičíte. Se systémem SpaceSaver® pás jednoduše složí i drobnější postava. Složení i rozložení je bezpečné díky pomocnému tlumiči a bezpečnostní pojistky, která zabraňuje nechtěnému vyklopení pásu. 

 Jednoduché uskladnění ve vertikální poloze

Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma

Videoukázka běžeckého pásu NORDICTRACK EXP 10i:

 

Aplikace iFIT:


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze