Novoroční slevy

Veslařský trenažér TUNTURI R20 Rower Compentence

ID: 17TRW20000

Domácí využití, LCD displej, nosnost 135 kg, tichý pojezd, anatomicky tvarované sedlo, servis u vás doma, napájení tužkovými bateriemi (2x AA - 1,5V).

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -20 % 15 990 Kč
12 790 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživatelský manuál TUNTURI R20 Rower Competence
velikost souboru 6.09 MB

Veslařský trenažér TUNTURI R20 Rower Compentence

TUNTURI R20 Rower Competence je značkový veslovací trenažér nabízející kombinaci kvalitní mechaniky a ergonomie rámu s vysokou nosností až do 135 kg. Jedná se o cardio trenažér s výborným poměrem cena / výkon. Řadí se tak mezi ideální domácí stroje určené pro všechny věkové generace. 

Veslovací trenažér TUNTURI R20 Rower Competence má moderní magnetický brzdný systém s ruční regulací zátěže, masivní rám a komfortní posed. Tichý pojezd s anatomicky tvarovanou sedačkou je osazen průmyslovými ložisky

Cvičením na veslovacím trenažéru zapojíte do tréninku všechny svalové partie, zejména nohy, záda, ruce, ale hlavně svalový korzet, tedy bederní oblast zad a břišní svaly. Je důležité dbát na správné držení těla při provádění pohybu, pravidelné veslování pak může být prospěšné právě jako prevence bolestí zad.

Veslařský nebo veslovací trenažér je dalším strojem vhodným pro domácí posilovnu. Jednak s ním můžete nabírat svalovou hmotu nebo ho také využít ke kondičnímu tréninku.

Přehledný a snadno ovladatelný monochromatický 5,5" LCD displej s 6 zobrazovanými funkcemi měří čas veslování, tréninkovou vzdálenost, puls, frekvenci záběrů, celkový počet záběrů a spotřebu energie. Vyhodnocení vydýchávacího pulsu (RECOVERY - fitness test kondice) včetně stanovení kondiční známky 1-6. Displej nabízí možnost zadávání tréninkových hodnot pro čas, frekvenci záběrů, spotřebu energie a optimální oblast tréninkového pulsu. Měření tepové frekvence probíhá přes hrudní pás s přesností EKG a není součástí dodávky. Hrudní pás si u nás ale samozřejmě můžete dokoupit.

Anatomicky tvarovaný sedák je osazen průmyslovými ložisky, hliníkový pojezdový profil tak zajistí plynulou a pohodlnou jízdu. Kvalitně zpracovaná průmyslová ložiska, která jsou osazena v pojezdové části, zajišťují plynulý a naprosto bezhlučný chod, bez nutnosti údržby. Maximální vzdálenost od opěrek na nohy až po sedlo je 103 cm, veslařský trenažér tak vyhovuje i vyšším osobám do 195 cm výšky. Ergonomicky tvarovaný sedák je ve výšce 37 až 40 cm nad podlahou (pojezd je lehce naklopený). 

Pro maximální stabilitu při veslování jsou na nášlapech řemínky na suchý zip pro rychlé a jednoduché zafixování chodidel.

Praktické sklopení pojezdové části vesla umožňuje pohodlné skladování trenažéru i v menších prostorech. Stroj je vybaven transportními kolečky pro lepší manipulaci v místnosti. Sestavení a zprovoznění veslařského trenažéru svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze