Tréninková aplikace TUNTURI ROUTES

Sandra pro Alfit blog 19.10.2021

Tréninková aplikace TUNTURI ROUTES dá vašemu kardio cvičení nový směr. Začněte dnes a proměňte svůj trénink v zábavný a dobrodružný zážitek.  

Prozkoumejte svět z domova

Aplikace TUNTURI ROUTES dodá vašim tréninkům nový rozměr. Můžete cestovat kdekoliv jen chcete, poznávat neznámé trasy a krajiny z celého světa, díky čemuž budete mít rozmanitý a pokaždé úplně jiný tréninkový program. S aplikací TUNTURI ROUTES můžete poznat celý svět, zkusit si jízdu Tour de France nebo jít běhat do ulic Central Parku, a to vše z pohodlí vašeho domova. 

Reálné tratě a videa

Veškeré tratě a videa jsou tvořena samotnými uživateli aplikace. Profil aktuálního videa přenáší odpor nebo sklon stoupání přímo do vašeho domácího trenažéru, díky čemuž je trasa s videem ještě reálnější a vy se cítíte, jako byste na daném místě opravdu sportovali. Vlastníte-li eliptický trenažér nebo rotoped a vyskytne se na trati stoupání, zvýší se odpor. U běžeckých pásů se dle zvoleného terénu mění celý sklon běžecké plochy. Všechny tratě jsou zfilmované a zpracované opravdu reálně, a tak se můžete těšit na neotřelé dobrodružství.

Cvičení dle vlastního uvážení

Je hora Alpe d‘Huez na vašem seznamu, ale je pro vás příliš náročné ji zdolat? S aplikací TUNTURI ROUTES si můžete náročnost tréninku snadno upravit, díky čemuž můžete hory zdolat s vlastním tempem a obtížností. Vybrali jste si naopak trasu, kterou si chcete zaběhnout, ale vzhledem k vašim zkušenostem je pro vás příliš snadná? Jednoduše si celou obtížnost terénu můžete zvýšit tak, aby vám vyhovovala. TUNTURI ROUTES má k dispozici nespočet videí s různými úrovněmi obtížnosti, a kromě toho je součástí aplikace i celá řada přednastavených programů zaměřených na vaši kondici a spalování tuků.

Sledujte své cíle

Chcete-li dosáhnout těch nejlepších výsledků a vidět na sobě stálé zlepšení, v první řadě si musíte stanovit jasný cíl a sledovat svůj pokrok. S aplikací TUNTURI ROUTES budete mít po celou dobu tréninku jasný přehled o těch nejdůležitějších hodnotách, které jsou v podobě tepové frekvence, vzdálenosti a času. S touto aplikací budete mít neustále aktuální informace o každém vašem tréninku a výsledcích.

S kterými trenažéry je TUNTURI ROUTES kompatibilní?

Tréninková aplikace TUNTURI ROUTES pochází z rodiny KINOMAP a je výhradně určena pro trenažéry značky Tunturi. Tato aplikace patří mezi nejoblíbenější tréninkové systémy a lze ji velmi snadno spárovat s vaším chytrým zařízením k Tunturi trenažéru přes bluetooth systém. Do skupiny trenažérů, které jsou s aplikací kompatibilní patří rotopedy, běžecké pásyeliptické trenažéry a cyklotrenažéry. Jediný kardio stroj, s kterým má aplikace potíže komunikovat je veslovací trenažér.

Stažení aplikace TUNTURI ROUTES

TUNTURI ROUTES lze momentálně volně stáhnout včetně demoverze s přibližně 10 videi zdarma jak na Google Play, tak i na IOS App Store. Máte tedy možnost si ji nezávazně a zadarmo vyzkoušet. Pokud vás tréninková aplikace osloví, je možné si zakoupit plnou verzi za 10 euro měsíčně. Celá registrace se provádí na stránkách www.kinomap.com a v příloze článku je k dispozici video, na kterém je postup přihlášení do TUNTURI ROUTES podrobně vysvětlen.

Co by Vás ještě mohlo zajímat?