Tři trenažéry v jednom stroji – Freestrider NORDICTRACK FS9i

Sandra pro Alfit blog 08.09.2021

Multifunkční FreeStride Trainer FS9i značky NORDICTRACK vám zaručí maximálně účinný trénink, jelikož zastane práci hned tří fitness strojů, a to běžeckého pásu, stepperu a elitptického trenažéru.

Freestrider NORDICTRACK FS9i

Pokud se stále nemůžete rozhodnout, zda si pořídit běžecký pás, stepper nebo eliptický trenažér, tak Freestrider FS9i by pro vás mohl být tím nejlepším řešením. Jedná se totiž o multifunkční trenažér, který zastává práci tří zmíněných fitness strojů, tedy běžeckého pásu, stepperu a eliptického trenažéru. Kombinace těchto tří oblíbených trenažérů vám zaručí naprosto efektivní a účinný trénink, tudíž můžete s Freestrider FS9i trénovat každý den na maximum a odnést si skvělý požitek z tréninku. Trenažér je vhodný pro úplně každého začínajícího či zkušeného cvičence, a taktéž je vhodný pro osoby všech věkových kategorií.

Tréninkové programy

Trenažér je vybaven přehledným počítačem s dotykovým displejem Smart HD s připojením k internetu. S tímto trenažérem budete mít vždy k dispozici veškeré důležité informace týkající se vašeho tréninku. Chytrý displej vám sdělí potřebné údaje jako čas, rychlost, vzdálenost, spálené kalorie, jaký máte nastavený sklon, vaší tepovou frekvenci a spoustu dalších důležitých informací. Počítač trenažéru umožňuje využít 38 přednastavených programů, které vám pomohou zaměřit se na konkrétní cíl, ať už je to spálení nadbytečných kalorií nebo vybudování lepší kondice. Během programu se automaticky sama řídí rychlost a sklon stroje, tudíž se trenažér postará o celý váš trénink.

Aplikace IFIT

Pokud se ve fitness světe pohybujete delší dobu, je pravděpodobné, že jste o aplikaci IFIT slyšeli. Jedná se o velice oblíbenou aplikaci, která osvěží vaší tréninkovou rutinu a bude vás natolik bavit, že se postupem času stane z cvičení váš oblíbený koníček. Pokud se bojíte, že by pro vás cvičení nebyla dlouhodobá záležitost, zkuste si zacvičit právě s toutu aplikací a uvidíte sami. IFIT umožňuje rozšířit vaše tréninkové plány přes systém Google MAPS, díky čemuž získáte mnoho nových tréninkových map, můžete využít programy s profesionálními trenéry, pouštět si motivační videa a vyzkoušet spoustu dalších možností, které aplikace nabízí. A právě IFIT je integrovaná přímo v počítači trenažéru Freestrider FS9i a licence je určená až pro 5 osob. Z tréninku na tomto multifunkčním stroji v kombinaci s IFIT aplikací si pokaždé odnesete maximální požitek.

Snadné ovládání

Trenažér je i velmi snadný na ovládání. Má totiž speciální funkci automatického sklonu/poklesu, a to v rozmezí -10 % až +10 %. Tato funkce simuluje pohyb venku, díky čemuž dokážete zapojit různé svalové skupiny a procvičit celé tělo. Sklon lze nastavit velmi snadným způsobem, a to pomocí integrovaných tlačítek v ovládacím panelu počítače. Můžete si tedy sklon nastavit dle vašich potřeb pomocí jednoho tlačítka.

Vybavení stroje

Pokud by vám za běžného dne trenažér na nějakém místě zabíral příliš prostoru, můžete jej snadno přendat na jiné místo, a to za pomocí transparentních koleček, které zajistí snadnou manipulaci. Přepravní kolečka jsou umístěna v zadní části stroje a madlo pro uchopení v přední části stroje. Freestrider FS9i je sám o sobě velmi stabilní a to také díky vyrovnávačům nerovností podlahy. Trenažér je vybavený i držákem na lahev s vodou, abyste při tréninku nezapomněli dodržovat pitný režim.

Co by Vás ještě mohlo zajímat?