Exkluzivní trenažér FINNLO ADAPT physiotherapy

Sandra pro Alfit blog 06.09.2021

Pokud hledáte všestranný trenažér do vaší domácí posilovny, pak jste na správném místě. Značka FINNLO totiž představuje svoji novinku ve světě fitness.

Co je to FINNLO ADAPT physiotherapy?

Novinka FINNLO ADAPT physiotherapy patří aktuálně k nejkompaktnějším trenažérům na trhu a přináší spoustu možností. Zde platí přísloví ,,Za málo peněž hodně muziky“, jelikož se jedná o malý trenažér s opravdu širokým záběrem cvičení. Jednoduše řečeno, pokud hledáte kompaktní, a přitom komplexní posilovací stroj do vaší domácí posilovny, tento exkluzivní trenažér značky FINNLO je číslo jedna. Pojďme si tuto novinku více představit.

Nastavení zátěže

Svoji ideální zátěž najdete s FINNLO Cable velice snadno, jelikož máte na výběr hned z 6 různých úrovní obtížnosti, přičemž maximální odpor je až 16 kg. Unikátní systém Total Nytrocell se stal osvědčenou metodou v kosmonautice a místo závaží používá dusíkové písty, díky čemuž umožňuje přesné řízení odporu pro progresivní budování svalů. FINNLO Cable a jeho zcela nehlučný mechanismus umožňuje najít ideální odpor pouhým pohybem ruky, a to pro každého, ať už s cvičením začínáte a řadíte se do kategorie začátečníků, nebo máte s cvičením již delší dobu zkušenosti. Tuto novinku ocení i vozíčkáři a osoby, které mají nějaký zdravotní handicap.

Nekonečné množství cviků

Velmi rychlé a snadné nastavení vyhovující zátěže umožňuje i nekonečnou škálu cviků, které s trenažérem můžete provádět. Navíc poskytuje správnou intenzitu cvičení pro úplně všechny úrovně fitness. Od začátku pohybu až do koncové polohy cviku je odpor zcela vyvážený, ať cvik budete provádět lehce či dynamičtěji. Provádění výbušných cviků je bez jakéhokoliv momentu setrvačnosti, což je další velkou výhodou nového trenažéru FINNLO Cable. K provádění cviků využíváte lanko o délce 146 cm, které je extrémně pevné a kvalitní i přes svou tenkou strukturu.

Procvičení mnoho svalových skupin

Zpevněné svaly jsou naprosto klíčovým faktorem pro zdravý život, a to až do zralého věku. Zpevněné svaly jsou však základem i pro pohyb bez bolesti, který je důležitý i při každodenních činnostech. Pohyby a cviky, které se strojem budete provádět vám pomohou se nepříjemných bolestí zbavit. Trenažér ADAPT physiotherapy je ideální nástroj pro pravidelné posilování hlavních svalových skupin. Velmi snadno, ale zato opravdu efektivně vypracujete svaly horní poloviny těla, ruce, nohy, hýždě a velmi důležitou část, na kterou spoustu lidí zapomíná, a to střed těla neboli CORE.

Nastavení výšky

Pouhým lehkým stisknutím páky si nastavíte výšku Cable Pull tak, aby vám vyhovovala k danému cviku. Kolejnice je vyrobena z kvalitního hliníku a je vysoká 150 cm, tudíž máte k dispozici velký rozsah k nastavení si požadované výšky. Fitness trenažér disponuje otočnou hlavou o 180° a poskytuje tak mnoho dalších možností pro váš trénink a procvičení všech svalových skupin. Změna úhlu tahu zvýší intenzitu daného cviku nebo umožní provádět rotační cviky.

Minimální prostor

K provádění všemožných cviků s FINNLO Cable nepotřebujete žádnou samostatnou místnost a ani velký prostor. V parametrech stroje můžete najít, že je trenažér dlouhý 52 cm a široký 20 cm. Z toho vyplívá, že můžete procvičit všechny svalové skupiny, a to s využitím pouhých 1,5 m prostoru.

Co by Vás ještě mohlo zajímat?