Novoroční slevy

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM FT2 including bench

ID: 3638

Lehce komerční využití, nosnost 120 kg, celkové závaží 2x 68 kg, vše na jednom místě, univerzální posilovací věž, samostatná posilovací lavice.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

sleva 17 %

179 990 Kč
149 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • 10 let záruka na rám stroje. 
  • Záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM FT2 including bench

FINNLO MAXIMUM FT2 posilovací věž je od světově uznávaného německého výrobce fitness strojů, a to nejen pro domácí, ale i komerční využití. Posilovací stroj nabízí pohodlný trénink s dokonalým procvičením svalů celého těla, díky čemuž docílíte vysněné postavy. Komplexnost stroje vychází z jeho konstrukce, která nabízí nespočet stanovišť jako je hrazda s několika možnostmi úchopů, multipressový stojan s olympijskou osou, nastavitelná kladka pro trénink zad, paží nebo prsních svalů a množství posilovacích adaptérů pro maximální požitek z tréninku. Jedná se o velmi robustní posilovací nástroj, který vydrží maximální zatížení i v lehce komerčním prostředí. Posilovací lavice je součástí dodávky tohoto stroje. 

Sestavení a zprovoznění posilovací věže svépomocí vám zabere cca 5 hodin.

Multifunkční stroj pro posílení celého těla 

Masivní rám posilovací věže z robustní ocelové konstrukce, s nosností stroje až 120 kg a použitá kuličková ložiska pro plynulý a tichý chod zaručují jeho dlouhou životnost při pravidelném používání doma i v menších fitness klubech. Celková hmotnost závaží je 136 kg rozložená ve dvou blocích (2 x 68 kg, které je možné rozšířit o 2 x 22,5 kg) do jednotlivých cihliček o váze 5 kg. Všechna lanka vedoucí k posilovacím cihličkám jsou opatřené odolným umělohmotným povrchem, což taktéž přispívá k celkové odolnosti stroje. Pojezdová část závaží je opatřena krytem pro bezpečnost každého cvičence. Finnlo Maximum FT2 v sobě zahrnuje samostatnou posilovací lavici s jednoduše nastavitelnou opěrkou zad, kterou lze přizpůsobit vašim tréninkovým zvyklostem. Lavice disponuje transportními kolečky a rukojetí pro velmi snadnou manipulaci po posilovně.

 Množství adaptérů pro jednotlivé svalové partie

Finnlo Maximum FR2 nabízí 32 nastavitelných pozic pro více než 60 cviků, jako benchpress, dřepy, tahy, a shyby a navíc je vhodný i pro cvičence při tělesné výšce nad 2 m. Posilovací věž získala cenu „Plus X Award“ za vysokou kvalitu zpracování, funkčnost, ergonomii cvičení a design. Díky kladkovému systému na boku konstrukce je spektrum cviků mnohem šiřší oproti běžným posilovacím věžím. Posilovací stroj FINNLO MAXIMUM FT2 umožňuje cvičit velké množství různých cviků pro horní a spodní svalové partie.

Ruční kladky pro cvičení soupaž i jednotlivě

Protisměrné kladky jsou samostatně nastavitelné. Lze je využívat dohromady nebo zvlášť při různorodých cvicích, jako je rozpažování, zanožování s kotníkovým adaptérem, posilování ramen apod. Hrazda na shyby vám pomůže s posílením zad, ramenou i paží. Všechny úchopové prvky jsou opatřené protiskluzovým povrchem pro pohodlné a bezpečné cvičení, díky dokonalé přilnavosti. 

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • 10 let záruka na rám stroje. 
  • Záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze