Novoroční slevy

Běžecký pás HOUSEFIT SPIRO 40 iRun

ID: HT-9187EB

Trenažér pro domácí využití, nosnost stroje 135 kg, váha stroje 85 kg, max. rychlost 15 km/h, transportní kolečka pro snadný přesun, možnost sklopení pásu, podsvícený LCD diplej, napájení síťovou přípojkou 230 V.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra
Populární

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -12 % 25 990 Kč
22 990 Kč

Přidat k porovnání

Další varianty zboží
Běžecký pás HOUSEFIT SPIRO 80 iRun
HT-9857LEB

sleva 10%

katalogová cena: 28 990 Kč

25 990 Kč

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál HOUSEFIT SPIRO 40 iRUN
velikost souboru 1.93 MB
Pokyny k údržbě pásu HOUSEFIT SPIRO 40 iRUN
velikost souboru 56.58 kB
Návod na iConsole
velikost souboru 789.59 kB

Běžecký pás HOUSEFIT SPIRO 40 iRun

HOUSEFIT SPIRO 40 iRun je modelem střední řady rodinných běžeckých trenažérů určených pro kondiční trénink mírně pokročilých sportovců. Robustní rámová konstrukce s nosností 135 kg disponuje běžeckou plochou o rozměrech 46 x 135 cm, kvalitním motorem s trvalým výkonem 2,5 HP (1,86 kW), maximálním výkonem 4,5 HP (3,36 kW), tlačítky regulovatelnou rychlostí v rozmezí 0-15 km/h a nastavitelným sklonem 0-15%. „Shock absorber systém“ je maximálně šetrný způsob odpružení, nejen pro skelet těla, ale zejména pro tolik namáhané klouby. Obliba běžeckého pásu HOUSEFIT SPIRO 40 iRun tkví ve velice jednoduchém a intuitivním ovládání.

Barevně podsvětlený 7“ LCD displej vám přehledně zobrazí nejen ovládání rychlosti a sklonu běhu, navíc získáte perfektní přehled o čase, zdolané vzdálenosti, spalování kalorií, rychlosti i naměřené tepové frekvenci, která je snímána pomocí tzv. „hand pulsů“ situovaných přímo v madlech trenažéru. Neopomenutelnou výhodou je možnost dovybavení trenažéru o bezdrátový hrudní pás s frekvencí 5 kHZ, který srdeční činnost pohlídá s přesností EKG. Programová nabídka disponuje 15 tréninkovými programy z nichž je 12 programů přednastavených. Volit můžete z variant Weight, Fat burning, Fitness, Hill climbing a spousty dalších. Dále poskytuje 2 HRC programy řízené vaší aktuální tepovou frekvení, kdy vás pás korekcí rychlosti a zátěže udržuje v ideální zóně tepu, čím se zajistí nejúčinější spalování tuku, zlepšení kodice a tím i zdravotního stavu.

Svůj pravidelný trénink si užijete s tréninkovou aplikací iConsole+ a Kinomap pro Android i iOS, které vám kromě přednastavených tratí poskytnou i možnosti připojení systému Google MAPS, nebo vytvoření své osobní originální trati. Díky této funkci si můžete zvolit své oblíbené reálné trasy, případně nedostažitelná místa, kam se za běžných okolností nepodíváte a to hned ve 3 různých druzích náhledů – standardní, ptačí perspektiva a tzv. „Street view“. Běžecký pás dále disponuje 2 držáky na lahev, reproduktory, manuálně regulovatelným ventilátorem, USB vstupem a možností připojení smartphonu, tabletu či MP3 s 3,5 mm jack konektorem, který je součástí balení.

Neopomenutelnou součástí je též bezpečnostní klíč, který zaručuje nouzové zastavení motoru v případě jakékoli kolize. Pro snadné uskladnění lze stroj složit do praktické vertikální polohy s úspornými rozměry 107x74x146 cm (DxŠxV). Sklopná konstrukce dovybavená o praktická transportní kolečka zajistí bezpečnou a bezproblémovou manipulaci a snadnější uskladnění i drobnějším osobám. Pás je navíc dovybaven i pomocným tlumičem, který umožňuje plynulé a snadné sklopení i opětovné rozložení pásu a bezpečností pojistku, která zabraňuje nechtěnému rozložení pásu například dětem. Běžecký trenažér je možné objednat s dodáním naším technikem, který stroj smontuje přímo u vás doma, případně s dodáním dopravcem a následnou vlastní montáží, která potrvá zhruba 2,5 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze