Novoroční slevy

Cyklotrenažér HOUSEFIT ASTRA

ID: HB-8274C

Cyklotrenažér s mechanickou přítlačnou brzdou, LCD displej, kalibrovaný 25 kg setrvačník, 2 držáky na lahev, nosnost 150 kg.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -14 % 17 990 Kč
15 490 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • nadstandardní prodloužená záruka 3 roky
  • 5 let na rám stroje

Cyklotrenažér HOUSEFIT ASTRA 

Cyklotrenažér HOUSEFIT ASTRA dokonale simuluje klasické silniční kolo s možností šlapání i "ve stoje" a patří mezi nejpopulárnější model v této cenové kategorii. Robustní a kvalitně provedený cyklotrenažér je určený pro domácí, či lehce komerční prostředí (hotely, klubové posilovny). 

Mechanická přitlačná brzda se ovládá manuálním otočným regulátorem, což zaručuje, spolu s převodem plochým drážkovaným řemenem, naprosto tichý chod cyklotrenažéru. Souvislý převod bez volnoběhu zaručí dokonalý a rovnoměrný přenos zátěže na pedály. Těžký kalibrovaný setrvačník o hmotnosti 25 kg zabezpečí plynulý a tichý chod trenažéru, a to i při vyšších zátěžích. 

Sedlo i řidítka je možné nastavit ve vertikálním i horizontálním směru pro maximální komfort (sedlo má i možnost polohování i sklonu).

Díky masivní rámové konstrukci a skvělé ergonomii stroje mohou trenažér využívat i vyšší lidé do 200 cm (max. vzdálenost mezi pedálem a sedlem 95,5 cm). 

Cyklotrenažér HOUSEFIT ASTRA disponuje standardním trnem na sedlo. A závity pedálů umožňují snadnou výměnu za vlastní cyklistické komponenty či využití SPD pedálů.

Nosnost cyklotrenažeru do 150 kg. 

Cyklotrenažér Housefit ASTRA poskytuje přehledný LCD displej, který zobrazuje všechny důležité tréninkové hodnoty. Na dobře čitelném displeji zobrazuje hodnoty jako jsou čas tréninku, aktuální rychlost, ujetá vzdálenost, otáčky pedálů RPM, spálené kalorie a tepovou frekvenci. 

Počítač je vybavený integrovaným přijímačem na signál od hrudních pásů na standardní frekvenci 5 kHz (SIGMA, POLAR...). Měření tepu je tedy velmi komfortní a s přesností EKG (vlastní pás není součástí balení, ale je možné jej u nás dokoupit). 

Napájení počítače probíhá přes tužkové baterie AA.

Součástí výbavy je i držák na tablet, který můžete využívat na sledování oblíbených filmů, pro poslech hudby apod. Chytrý telefon si při tréninku pohodlně položíte do jednoho z držáků na lahev (pokud je dostatečně velký a nepropadne otvory). 

Vyobrazený tablet není součástí dodávky.

Šlapací střed je osazen profesionálním středem s průmyslovými kuličkovými ložisky a klikami na kónický čtyřhran. To zaručuje dlouhodobou životnost stroje a tichý chod. Q-faktor je 19 cm. Jedná se o hodnotu, která udává vzdálenost čelních ploch klik od sebe, tedy šířku klik. 

Délka klik (osa středového složení > osa pedálu) je 170 mm. Kliky mají standardní závit na pedály 14 mm, pedály je možné vyměnit za jakékoli cyklistické. 

Spinningové kolo Housefit ASTRA disponuje profesionálními multiúchopovými řídítky se speciálním protiskluzným materiálem odolným vůči potu. Součástí řídítek jsou i dva držáky na láhev s vodou, do kterých lze případně odložit i telefon apod. Díky nastavení řídítek horizontálním i vertikálním (8 pozic) směrem máte možnost si nastavit řídítka vzdálené od země min. 96 cm a max. 111 cm.

Přítlačný brzdný systém se ovládá manuálním otočným regulátorem s plynulou regulací. Díky tomu si můžete zcela přesně nastavit potřebný odpor při šlapání. Použitý speciálním materiál zajišťuje zcela tichou brzdu, která jen lehce šustí.

Součástí výbavy je i profesionální cyklistické sedlo značky VELO, které patří svým špičkovým zpracováním mezi ty nejlepší na trhu, při každém tréninku si tak budete připadat jako profesionál

Sedlo je nastavitelné jak horizontálně (7 pozic), tak i vertikálně (14 pozic), ale především je možné nastavit i samotný sklon sedla. Vzdálenost lze od pedálů nastavit v rozsahu min. 76 cm až max. 101 cm.

Sedlo může být od řídítek vzdálené min. 35 cm a max. 50 cm. Vzdálenost sedlo-řidítka min. 50 cm a max. 65 cm. Vše je nastavitelné pro váš maximální komfort při tréninku a pro každý typ postavy!

Trenažér disponuje transportními kolečky a vyrovnávači nerovnosti podlahy pro lepší manipulaci po pokoji a maximální stabilitu při tréninku. Díky tomu můžete trénovat zcela bezpečně a naplno, takže se nemusíte bát těžké manipulace se strojem ani nestabilní jízdy vsedě či vestoje!


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze