Novoroční slevy

Rotoped TUNTURI E50 Performance

ID: 17TBE50000

Domácí použití, vhodné jako rehabilitační trenažér, nosnost 135 kg, 5,5" LCD displej, polohovací sedadlo a řídítka, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 09.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 23 %

21 990 Kč
16 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 15 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál Tunturi E50 Performance
velikost souboru 16.29 MB

Rotoped TUNTURI E50 Performance

Rotoped značky TUNTURI E50 Performance je vybaven elektronickou regulací zátěže v rozmezí 32 stupňů pro velkou variabilitu tréninku. Trenažér nabízí jednoduchou elektronickou volbu zátěže nebo pro ještě větší požitek 21 již naprogramovaných tréninkových plánů, včetně profilových tréninků a programů řízených tepovou frekvencí. 

Trenažér zákazníkům nabízí kombinaci kvalitní mechaniky a maximální ergonomie za víc než příznivou cenu. Rámová konstrukce a výškově nastavitelné sedlo i řídítka tak zajistí nejen pohodlné a správné posezení lidem s různou výškou, ale i snadné nastupování a sestupování pro lidi se zdravotním hendikepem. Bude ideálním trenažérem pro rehabilitační účely. Sedlo stroje se snadno a rychle nastavíte do ideální polohy jak v horizontálním, tak i vertikálním směru s možnosti nastavení sklonu. Nastavitelné jsou i řídítka. Vyvážený setrvačník o hmotnosti 11 kg a indukční brzdný systém zaručuje komfortní, plynulý a tichý chod i při velkých zátěžích. Maximálně však do hmotnosti 135 kg. Performance E50 je kompletně na ložiscích (šlapací střed, setrvačník, dopínací kladka atd.), což spolu s masivním rámem zajišťuje dlouhou životnost stroje. 

Napájení probíhá přes externí síťový adaptér. Hmotnost stroje je 43 kg. Rozměry rotopedu jsou 99 x 60 x 158 cm.

Klasický rotoped s ergonomickým nastupováním

Přehledný a snadno ovladatelný computer je vybaven přehledným LCD 5,5" displejem a zobrazuje hodnoty jako jsou čas, momentální rychlost, spálené kalorie, ujetá vzdálenost, frekvence otáček a srdeční pulz. Můžete cvičit s manuálním nastavováním zátěže pomoci kolečka nebo využit jeden z 21 přednastavených programů. Mimo jiné režim řízený tepem HRC, při němž počítač automaticky koriguje zátěž, dle aktuální tepové frekvence a udržuje vás tak v optimální tepové zóně. To je ideální stav při spalování tuků. Pro tuto funkci je zásadní, že počítač umí komunikovat i s hrudním pásem (není součásti balení), tím je zaručen komfort a přesnější měření. Počítač je také vybaven systémem RECOVERY, který umí vyhodnotit v tzv. zklidňovací fázi po cvičení váš fyzický stav, měřený v závislosti na rychlosti poklesu tepové frekvence bezprostředně po dokončení tréninku.

Možnost pomocí bezdrátového propojení s aplikacemi KINOMAP,Tunturi Routes, ZWIFT a iConsole+ vám umožní mimo jiné získáte stovky nafilmovaných tratí vč. tratě Tour de France a mnoho dalších. Váš trénink se tak stane velkou zábavou.Součástí stroje je praktický držák tabletu pro sledování filmů. Tablet není součástí dodávky stroje.

Sestavení a zprovoznění rotopedu svépomocí vám zabere cca 1 hodinu.

PC a jeho displej pro přehled o tréninku

Pro snímání tepové frekvence jsou v řidítkách umístěny integrované dlaňové snímače (hand pulsy) vhodné pro občasné změření tepu. Pokud chcete měřit tepovku co nejpřesněji, dokupte si bezdrátový hrudní pás o frekvenci 5,4 kHz. Rotoped nabízí vertikální i horizontální nastavení sedla, včetně jeho sklonu a nastavení sklonu řidítek. Je vhodný i pro účely rehabilitace, nastavení optimální polohy se přizpůsobí drobnějším lidem i lidem vyšší postavy a pro lidi s pohybovým omezením pomůže ergonomie těla.

Trenažér je osazen špičkovým šlapacím středem s průmyslovými kuličkovými ložisky. Robustní šlapací střed s vyváženým setrvačníkem zaručuje dlouhodobou životnost stroje a plynulý tichý chod i při náročném používání. Plastové pedály jsou vybavené fixačnimi řemínky (klipsnami) a bezpečně tak drží chodidlo na šlapačce. 

Pod řidítky najdeme praktický držák na lahev pro, v tréninku velmi podstatného, dodržování pitného režimu. Rotoped je vybaven transportními kolečky v přední části stroje umožňující snadný přesun po místnosti. V zadní části stroje najdeme nožičky vybavené vyrovnávači nerovností podlahy pro maximální stabilitu rotopedu. 

Záruka a servis:

  • 15 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze