Novoroční slevy

HIIT Trainer PROFORM L6

ID: PFEL07920-INT

2v1 eliptický trenažér a stepper, nosnost 147 kg, 6” LCD barevný podsvícený displej, aplikace iFit, integrovaný ventilátor CoolAire™.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 6 %

42 690 Kč
39 990 Kč

Přidat k porovnání

Uživatelský manuál HIIT Trainer PRO-FORM L6
velikost souboru 3.18 MB
Schéma HIIT Trainer PRO-FORM L6
velikost souboru 817.94 kB
Specifikace HIIT Trainer PRO-FORM L6
velikost souboru 279.68 kB

HIIT Trainer PROFORM L6

Eliptický trenažér PRO-FORM HIIT L6 od známého amerického výrobce fitness strojů je jedinečný stroj spojující veškeré přednosti eliptického trenažéru a stepperu. Masivní rámová konstrukce má nosnost až do 147 kg. Eliptical PRO-FORM HIIT Trainer L6 má výhodu oproti klasickým crossovým trenažérům v tom, že má o polovinu menší nároky na prostor a dokonale na něm procvičíte svalové partie celého těla a spálíte maximum kalorií.

Stroj disponuje těžkým 25kg setrvačníkovým systémem (14 kg váží setrvačník) pro plynulý chod tréninku a magnetický brzdný Silent resistance systém s 22 elektronicky ovládanými úrovněmi odporu. Délka kroku je 13 cm a výška 26 cm.

Model PRO-FORM HIIT Trainer L6 má jedinečnou ergonomii rámu, díky které má tento trenažér nulový dopad na vaše klouby. Častým požadavkem našich zákazníků je právě šetrnost pro kloubní aparát a tento stroj vám ji naplno zaručí, a to díky důmyslnému pohybu a úhlu nášlapů, díky kterému vaše chodidlo nikdy neodlepíte od nášlapu. Při tréninku budete mít vždy maximální jistotu a stabilitu při cvičení.

Computer s 6" LCD barevným podsvíceným displejem je velmi snadno ovladatelný a zobrazuje všechny základní hodnoty jako čas, vzdálenost, rychlost, tepovou frekvenci apod. Z programové nabídky nabízí dohromady 22 přednastavených programů pro budování tělesné kondice, spalování kalorií apod. Trenažér nabízí MP3 připojení a se zabudovanými reproduktory tak můžete sledovat oblíbené seriály nebo poslouchat hudbu. 

Komfort a osvěžení při dlouhém, každodenním a pravidelném tréninku vám poskytne integrovaný ventilátor CoolAire™. Ventilátor jistě oceníte nejen v letních dnech, ale i při pokojové teplotě. Domá vás totiž, narozdíl od běhu venku, přirozeně neofukuje vítr.

Tepovou frekvenci je možné měřit přes integrované dlaňové snímače pro  "CardioGrip", které jsou na madlech. Měřit tep můžete také prostřednictvím hrudního pásu s Bluetooth připojením. Hrudní pás si u nás samozřejmě můžete dokoupit, protože není součástí dodávky. 

Model PRO-FORM Hiit L6 nabízí připojení k tréninkové aplikaci iFit, ke které si u nás můžete dokoupit licenci. Tato aplikace je součástí programové nabídky pro rozšíření vašich tréninkových možností přes systém GOOGLE MAPS.  Dostanete tak možnost rozšíření tréninkových map, programů s profesionálními trenéry, nebo motivačními videi a stravovacími tipy! Díky aplikaci iFit tak můžete bez problému soutěžit třeba i vašimi přáteli a porovnávat si výsledky svého cvičení. 

Tablet není součástí dodávky.

Tréninkové aplikace jsou produktem třetí strany a proto doporučujeme nejdříve předem vyzkoušet, jestli je váš tablet nebo telefon s konkrétní aplikací kompatibilní. Pokud by vám aplikace se strojem nefungovala či vykazovala chyby, jsme připraveni vám pomoci (nicméně nemůžeme funkčnost aplikace na vašem zařízení zaručit a neneseme za ni odpovědnost).

Program HIIT je v současné velice populární intervalový trénink s vysokou intenzitou (HIIT). HIIT je zkratka pro vysoce intenzivní intervalový trénink, což v praxi znamená, že provedeme interval o vysoké intenzitě (80 % max. tepové frekvence), následovaný nízkým intervalem o nízké intenzitě. Zkrátka se za daný časový úsek snažíte ze sebe vydat maximum v určitých časových intervalech. Díky tomuto systému, při kterém si hlídáte tepovou frekvenci efektivně a spálíte maximum kalorií za nejkratší možnou dobu.

Zákazníci hledají co nejúčinnější trenažér, který jim zároveň zabere doma co nejméně prostoru. Značka PRO-FORM nabízí řešení tohoto požadavku na prostor, kdy díky zdařilé konstrukci zabírá trenažér o polovinu méně prostoru než klasické eliptické trenažéry. 

Pro snadnou manipulaci v prostoru slouží transportní kolečka, které jsou v přední části stroje. Stabilitu při tréninku, i při maximálním zatížení, zase vyrovnávače nerovnosti.

Videoukázka cvičení na elipticalu PRO-FORM HIIT Trainer L6: 


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze