Novoroční slevy

Cyklotrenažér PROFORM TDF 10.0

ID: PFEVEX71919

Cyklotrenažér s magnetickou brzdou, LCD displej s vlastním operačním systémem, setrvačník 10 kg, držák na lahev, držák na tablet/smartphone, nosnost 150 kg, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 10 %

49 990 Kč
44 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • prodloužená záruka 3 roky
  • 5 let na rám stroje

Cyklotrenažér PROFORM TDF 10.0

PRO-FORM TDF 10.0 je špičkový cyklotrenažér pro aktivní cyklistiku, se kterým zažijete zcela nový způsob trénování. Vrcholná ergonomie, TDF design a bohatá programová nabídka vám zaručí skvělého domácího parťáka pro náročné tréninky ať už začínáte nebo jste aktivní cyklista. Eektronicky nastavitelný sklon od -10 % do 20 % a ovládání zátěže páčkami na řidítkách zajistí velmi věrný pocit silničního kola.

Trenažér PRO-FORM TDF 10.0 je navržený tak, aby se přizpůsobil každému jedinci. Výšku i hloubku sedla a řidítek si můžete nastavit tak, aby kolo vyhovovalo vaší výšce. Cyklotrenažér využije celá rodina.

Součástí výbavy cyklotranažéru je dotykový počítač s držákem na tablet/smartphone, transportní kolečka, vyrovnávače nerovnosti a držák na lahev

Produktová řada TDF představuje oficiální tréninkové kolo Tour de France a je určena pro aktivní cyklistické trénování. 

Nosnost cyklotrenažéru je 150 kg.

Rozměry cyklotrenažéru: 158 x 63 x 137 cm (d. x š. x v.). Sestavení a zprovoznění cyklotrenažéru svépomocí vám zabere cca 1 hodinu.

Přehledný počítač s velkou 10" dotykovou obrazovkou HD zobrazuje důležité hodnoty pro váš trénink. Zobrazované hodnoty jsou čas, vzdálenost, rychlost jízdy, spálené kalorie, aktuální srdeční frekvenci nebo statistiky odporu. Počítač disponuje desítkami přednastavených programů jak intervalových, tak profilových včetně programu wattového.

Na velké obrazovce si můžete užívat všechny své oblíbené fitness aplikace, tréninkové programy a statistiky cvičení ve vysokém rozlišení. Počítač nabízí MP3 přehrávačem, reproduktory a držákem na tablet/smartphone.

Tréninková aplikace iFit vás donutí, abyste byli během tréninku motivovaní. Osobní trenéři vás provedou celým tréninkem po celém světě a zároveň budou ovládat odpor vašeho kola, aby jej přizpůsobili průběhu tréninku. Tréninková aplikace iFit je přímo zabudovaná v konzoli počítače (tablet nebudete potřebovat). Roční aplikace iFit je ZDARMA součástí dodávky ve verzi FAMILY pro 5 osob.

Pro více informací se proklikněte na následující článek O tréninkové aplikaci iFit. Měření tepové frekvence lze provádět přes hrudní pás iFit. Hrudní pás není součástí balení, ale můžete si ho u nás dokoupit.

Jak vybrat cyklotrenažér?

PRO-FORM TDF 10.0 vám nabízí realistický a strhující zážitek. Užijte si každý sjezd a každý kopec jako byste tam opravdu byli. Nastavení stoupání v rozpětí od 0 % do 20 % a klesání od 0 % do -10 %.

Pohodlí při jízdě na trenažéru PRO-FORM TDF 10.0 je to nejdůležitější. Sedlo si upravíte během chvilky jak nahoru a dolů (nastavení až do 26 cm), tak dopředu i dozadu (nastavení až do 15 cm) a k tomu si upravíte i požadovaný sklon sedla.

Maximální výška sedla od pedálů je 91 cm, minimální výška je 59,6 cm. Sedlo je možné vyměnit za jiné.

Řídítka jsou protiskluzová a polohovatelná s přesným nastavením tak, aby kolo vyhovovalo každému uživateli. Řazení rychlosti na řidítkách probíhá stejně jako na opravdovém silničním kole. PRO-FORM TDF 10.0 bude co nejvěrnější kopií cyklistického kola.

Tichou a plynulou jízdu zajišťuje magnetický odpor SMR ™ (Silent Magnetic Resistance), který umožňuje upravit intenzitu vašeho úsilí bez přerušení relace.

Pokud máte doma málo místo a potřebujete po tréninku stroj přesunout na místo, kde nebude překážet, poslouží vám transportní kolečka.

Vyrovnávače nerovnosti podlahy zajišťují stabilitu a bezpečnost při intenzivním tréninku. Součástí výbavy je i držák na lahev s vodou. Lahev na pití si u nás samozřejmě také dokoupit.

Prohlédněte si video, jak se jezdí na cyklotrenažéru PRO-FORM TDF 10.0:


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze