Novoroční slevy

Běžecký pás HOUSEFIT SPIRO PRO iRun

ID: HT-9854EB

Lehce komerční využití/náročné domácí využití, nosnost trenažéru 170 kg, vestavěný ventilátor, max. rychlost 20 km/h, transportní kolečka, napájení síťovou přípojkou 230 V.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -17 % 41 990 Kč
34 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál HOUSEFIT SPIRO PRO iRUN
velikost souboru 1.74 MB
Pokyny k údržbě pásu HOUSEFIT SPIRO PRO iRUN
velikost souboru 56.58 kB

Běžecký pás HOUSEFIT SPIRO PRO iRun

Běžecký pás HOUSEFIT SPIRO PRO iRun je se svými technickými parametry chloubou značky HOUSEFIT. Tento model je určen pro lehce komerční, případně náročné domací využití. Vyznačuje se masivní rámovou konstrukcí s nosností až 170 kg, zesílenou došlapovou deskou a speciální vícevrstvou kurtnou, které svědčí o špičkovém zpracování. Vzhledem k uspokojivým rozměrům běžecké plochy 52 x 148 cm si běh užijí i podstatně vyšší běžci. Pás mile překvapí svým tichým, silným motorem s trvalým výkonem 3,5 HP (2,57 kW), maximální výkonem 5 HP (3,68 kW) , elektronicky regulovatelnou rychlostí v rozmezí 1-20 km/h a automaticky nastavitelným sklonem pásu až do převýšení 15%.

Obliba běžeckých trenažérů HOUSEFIT SPIRO PRO iRun tkví ve velmi jednoduchém a intuitivním ovládání. Příjmně modře podsvícený 8“ LCD displej vám přehledně zobrazí nejen ovládání sklonu a rychlosti běhu, navíc získáte přehled o čase, zdolané vzdálenosti, spotřebě kalorií, rychlosti i naměřené tepové frekvenci, která je snímána pomocí tzv. „hand pulsů“ situovaných přímo v madlech trenažéru. Neopomenutelnou výhodou je možnost dovybavení trenažéru o bezdrátový hrudní pás o frekvenci 5 kHZ, který srdeční činnost pohlídá s přesností EKG.

Programová nabídka dále disponuje 12 přednastavenými, 3 uživatelskými a 2 HRC programy řízenými vaší tepovou frekvencí. Součástí jsou taktéž řežimy fat, countdown (odpočet času/vzdálenosti) a manuální řežim. Běžecký pás dále disponuje 2 držáky na lahev, reproduktory, ventilátorem a připojením MP3, USB či iPodu. Svůj pravidelný trénink si užijete s tréninkovou aplikací Kinomap pro Android i iOS, která pomocí optického senzoru snímá přímo váš pohyb při samotném běhu. Neopomenutelnou součástí je též bezpečnostní klíč, který zaručuje nouzové zastavení motoru v případě jakékoli kolize.

Pro snadné uskladnění lze stroj složit do praktické vertikální polohy s úspornými rozměry 115 x 95 x 157 cm (DxŠxV). Sklopná konstrukce dovybavená o praktická transportní kolečka, zajistí bezpečnou a bezproblémovou manipulaci a snadnější uskladnění. Pás je možno objednat s dodáním naším technikem, který stroj smontuje přímo u vás doma, případně zaslání dopravcem s následnou vlastní montáží, která zabere zhruba 2,5 hodiny.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

typ motoru

Dobrý den, běžecké pásy SPIRO mají AC nebo DC motory? Děkuji za odpověď.

Odesláno dne 18.03.2022 23:12 uživatelem Josef K.

Radim

Radim

Dobrý den, pásy Spiro Pro mají motory DC. 

za Alfit odpovídá Radim | 28.03.2022 10:49

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze