Novoroční slevy

Cyklotrenažér HOUSEFIT RACER 50

ID: HB-82831C

Cyklotrenažér s magnetickým brzdným systémem, LCD displej, vertikální i horizontální nastavení sedla + sklonu, setrvačník 14 kg, nosnost 120 kg, držák na lahev.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

sleva 13 %

14 990 Kč
12 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživatelský manuál HOUSEFIT RACER 50
velikost souboru 1.11 MB

Cyklotrenažér HOUSEFIT RACER 50

HOUSEFIT RACER 50 patří mezi cyklotrenažéry, které nabízí kombinaci kvalitní mechaniky a ergonomie rámu s nosností do 120 kg. Díky optimální ergonomii a možnosti nastavení řidítek ve vertikální poloze a sedla v horizontálním a vertikálním směru (včetně sklonu sedla) je zaručen pohodlný a správný pohyb osobám do 185 cm. Masivní konstrukce a kvalitní komponenty prodlužují životnost stroje i připravidelném sportovním tréninku v domácím prostředí.

Cyklotrenažér nabízí magnetický brzdný systém s filcovou brzdou pro okamžité zastavení, který je ovládán manuálním otočným regulátorem s dostatečnou variabilitou odporu. Díky setrvačníku o hmotnosti 14 kg a moderní magnetické brzdě má HOUSEFIT RACER 50 komfortní, plynulý a zcela tichý chod i při náročném tréninku. Zátěž při šlapání je vytvářena třecí filcovou destičkou regulovanou přítlakem manuálního otočného regulátoru. 

Sedlo si můžete libovolně nastavit ve vertikálním i horizontálním směru + je možné nastavit i sklon sedla, řidítka je možné nastavit pouze ve vertikálním směru. Cyklotrenažér s optimální ergonomií posedu bude vyhovovat osobám do 185 cm výšky. 

Přenos síly z pedálů na setrvačník je řešen plochým drážkovaným řemenem, podobně jako u profi strojů. Trenažér má stálý plynulý záběr bez volnoběhu a disponuje držákem na láhev pro maximální osvěžení při tréninku. 

Trenažér simuluje klasické silniční kolo s možností šlapání i "vestoje". 

Cyklotrenažér Housefit RACER 50 má přehledný LCD displej, který zobrazuje všechny důležité tréninkové parametry. Na LCD displeji můžete sledovat čas tréninku, aktuální rychlost, ujetou vzdálenost, otáčky pedálů RPM, spálené kalorie a hodnotu tepové frekvence.

Tepová frekvence je zde měřena pouze přes dlaňové snímače (hand pulsy). Displej počítače je napájen přes tužkové baterie. 

Housefit RACER 50 nabízí profesionální multiúchopová řídítka potažená speciálním protiskluzovým materiálem odolným vůči potu i při pravidelném dlouhém tréninku. Řidítka jsou multifunkční v tom směru, že můžete využívat loketní opěrky pro změnu pozice úchopu pro větší komfort a variabilitu.

Řidítka je možné nastavit vertikálním směrem (8 pozic) a díky tomu máte možnost nastavit si řídítka ve vzdálenosti od země v minimálním rozsahu 94 cm a maximálním 108 cm. Horizonálně posuvné sedlo může být od řídítek vzdálené minimálně 60 cm a maximálně 70 cm.

Zkrátka všechno je snadno nastavitelné pro váš maximální komfort při tréninku!

Cyklotrenažér HOUSEFIT RACER 50 nabízí magnetický brzdný systém zaručující tichý chod a naprosto pylnulou regulaci zátěže. Výhodou je samozřejmě i dlouhá životnost brzdy. Hodnota Q-faktor je 19 cm. Q-faktor je hodnota, která udává vzdálenost čelních ploch klik od sebe. Délka klik (osa středového složení > osa pedálu) je 170 mm, kliky mají standardní závit na pedály 14 mm. Hliníkové pedály s klipsnami je možné tedy vyměnit za jakékoli cyklistické.

Součástí výbavy je také profesionální cyklistické sedlo značky VELO, které svým zpracováním nejvyšší kvality patří k těm nejlepším na trhu. S tímto sedlem si budete připadat jako profesionální cyklista při každém tréninku! Sedlo je nastavitelné, a to jak horizontálně, tak i vertikálně (v 10 pozicích), ale především je možné nastavit i samotný sklon sedla. Vzdálenost sedla od pedálů je možné nastavit v rozsahu minimálně 65 cm až maximálně 84 cm. Horizontálním posunem sedla dostaneme vzdálenost od řídítek minimálně 60 cm a maximálně 70 cm.

Přítlačný brzdný systém filcové brzdy slouží pro okamžité zastavení setrvačníku, využijete jej například při sesedání z cyklotrenažéru, příp. při potřebě okamžitého zastavení setrvačníku. 

Trenažér disponuje praktickými transportními kolečky a vyrovnávači nerovností podlahy pro lepší manipulaci v prostoru a maximální stabilitu při jízdě na trenažéru. Díky tomu můžete trénovat naplno a zcela bezpečně a nemusíte se bát těžké manipulace se strojem ani nestabilní jízdy vsedě či vestoje.

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru
  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze