Novoroční slevy

Veslařský trenažér FINNLO Aquon Water Flow

ID: 3706

Domácí využití, podsvícený LCD displej, nosnost 150 kg, anatomicky tvarované sedlo, servis u vás doma, napájení tužkovými bateriemi (2x AA - 1,5V).

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 3.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 13 %

61 990 Kč
53 690 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma

Veslařský trenažér FINNLO Aquon Water Flow

Veslovací trenažér FINNLO AQUON Waterflow je ideální stroj jak pro začátečníky, tak sportovně zaměřené osoby v domácím prostředí pro pravidelné tréninky. Je vybaven vodním brzdným systémem, precizně provedenou mechanikou, kvalitními komponenty a moderní elektronikou. Robusní rámová konstrukce s ložisky v pojezdu zaručuje dlouhou životnost stroje i při pravidelném využití. Vodní brzdný systém zajišťuje plynulý chod trenažéru, jednotlivé záběry simulují skutečné veslování ve vodě. Finnlo Aquon Waterflow disponuje 4 úrovněmi odporu. Ergnomicky tvarované sedlo je osazeno ložisky a nabízí maximální pohodlí při tréninku. Nosnost trenažéru je 150 kg

Rozměry stroje jsou 50 x 60 x 205 cm (š. x d. x v.).

Svůj trénink budete mít pod kontrolou prostřednictvím tréninkového počítače s přehledným podsvětleným LCD displejem, který zobrazuje 8 trvalých hodnot. LCD displej je napájen tužkovými bateriemi (2x AA) a zobrazuje hodnoty jako čas veslování, rychlost (km/h), vzdálenost, kalorie, puls, počet záběrů, počet záběrů za minutu apod. Tento veslovací trenažér byl oceněn jako nejlepší produkt roku 2018 v kategorii veslařské trenažéry díky svému modernímu designu, kevalitní mechanice a přirozené ergonomii pohybu při veslování. 

Měření tepové frekvence probíhá bezdrátově hrudním pásem, který u nás můžete dokoupit.

Ať už využijete automatické cvičební programy, nebo si zátěž budete dávkovat ručně, zobrazované hodnoty vám umožní přizpůsobit svůj trénink vaší aktuální kondici a cílům.

Ať už chcete zredukovat svou váhu, zpevnit postavu, nebo zvýšit úroveň své kondice, veslovací trenažér FINNLO AQUON Waterflow vám vždy bude dobrým partnerem.

Odpor při veslování se nastavuje jednoduchý manuálním otočným regulátorem ve 4 stupních. Nastavitelné nášlapy jsou od sebe vzdálené 11 cm a mají protiskluzový povrch. Fixovací pásky na suchý zip přes chodidla vám zajistí maximální stabilitu při veslování.

Trenažér nabízí možnost složení do vertikální polohy, díky které zabírá co nejméně prostoru. Ve vertikální složené poloze dostaneme úsporné rozměry 60 x 50 x 205 cm (d. x š. x v.). Součástí stroje jsou transportní kolečka pro snadnější manipulaci v prostoru. Sestavení a zprovoznění veslařského trenažéru svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

Veslovací trenažéry se systémem vodní brzdy jsou na trhu s veslovacími trenažéry poměrně novinkou. Odpor vytvářený přes vodu je plynulý a ne příliš silný. Při veslování se vytváří ozón a vy tak máte v místnosti příjemný vzduch. 

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze