Novoroční slevy

Švihadlo s odstranitelným závažím TUNTURI 180 g ergonomické rukojeti

ID: 14TUSCF087

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme 22.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 500 Kč s kódem ZIMA1500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -44 % 589 Kč
329 Kč

Přidat k porovnání

Švihadlo s odstranitelným závažím od značky TUNTURI je ideální volbou pro cvičení kondice a koordinace. S ergonomickou rukojetí poskytuje pohodlný a pevný úchop, což zvyšuje efektivitu cvičení a minimalizuje únavu rukou.

Odstranitelné závaží (180 g): Toto švihadlo umožňuje nastavení váhy závaží podle individuálních potřeb uživatele. S 180 gramy závaží můžete upravit intenzitu cvičení podle svých preferencí.


Ergonomická rukojeť: Rukojeť je navržena s důrazem na pohodlí a bezpečnost. Ergonomický tvar zajišťuje příjemný úchop a minimalizuje riziko únavy nebo nežádoucích ran na rukou.


Všestranné použití: Toto švihadlo je vhodné pro různé druhy cvičení, včetně kardio tréninku, posilování svalů nohou a zlepšování koordinace. Je ideální pro sportovce, fitness nadšence nebo jednoduše pro každého, kdo hledá efektivní cvičení.


Kvalitní materiály: Vyrobeno z odolných a kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.


Jednoduché údržba: Švihadlo je snadno rozložitelné a sestavitelné, což usnadňuje jeho skladování a přenášení. Snadná údržba zaručuje, že vždy budete mít své cvičební vybavení v optimálním stavu.


Toto švihadlo s odstranitelným závažím od TUNTURI je skvělým pomocníkem pro efektivní cvičení a dosažení svých fitness cílů.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze