Novoroční slevy

Veslařský trenažér TUNTURI Cardio Fit R30

ID: 16TCFR3000

Domácí využití, nosnost 110 kg, magnetický brzdný systém, LCD displej, napájení displeje baterie 2x typ AA, moderní design, servis u vás doma.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -33 % 11 890 Kč
7 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka pro domácí využití
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma
Uživatelský manuál trenažéru TUNTURI Cardio Fit R30
velikost souboru 4.76 MB

Veslařský trenažér TUNTURI Cardio Fit R30

TUNTURI Cardio Fit R30 je veslovací trenažér světově známé značky TUNTURI. Trenažér je vhodný pro nenáročné uživatele do výšky max. 180 cm, kteří chtějí kvalitní veslo na doma pro rekreační trénink. 

Veslovací trenažér se ovládá manuálně v 8 stupních. Odpor je vytvářen efektivně přes pružné lano zaručující plynulý a naprosto tichý chod při tréninku. Stroj disponuje ergonomicky tvarovaným sedlem s pojezdem na kuličkových ložiscích a setrvačníkem o hmotnosti 7 kg.

TUNTURI Cardio Fit R30 má nosnost 110 kg. Jedná se o cardio trenažér s výborným poměrem cena / výkon. Řadí se tak mezi ideální domácí stroje určené pro všechny věkové generace. 

Cvičením na veslovacím trenažéru zapojíte do tréninku všechny svalové partie, zejména nohy, záda, ruce, ale hlavně svalový korzet, tedy bederní oblast zad a břišní svaly. Je důležité dbát na správné držení těla při provádění pohybu, pravidelné veslování pak může být prospěšné právě jako prevence bolestí zad.

Veslařský nebo veslovací trenažér je dalším strojem vhodným pro domácí posilovnu. Jednak s ním můžete nabírat svalovou hmotu nebo ho také využít ke kondičnímu tréninku.

Praktické sklopení pojezdové části vesla umožňuje pohodlné skladování trenažéru i v menších prostorech. Po složení vesla dostaneme úsporné rozměry 80 cm x 50 cm x 108 cm (d x š x v). Stroj je vybaven transportními kolečky pro lepší manipulaci v místnosti.

Model TUNTURI Cardio Fit R30 nabízí přehledný monochromatický LCD displej (80 x 42 mm), který vyobrazuje základní hodnoty jako je čas veslování, ujetá vzdálenost, spálené kalorie.

Napájení displeje: tužkové baterie (2 x AA - 1,5V).

Manuálně nastavitelný odpor v 8 stupních je vhodný pro začínající i zkušené veslaře. Zafixování chodidel na nášlapech přes řemínky na suchý zip zaručí maximální stabilitu a pohodlnost při tréninku na veslovacím trenažéru!

Anatomicky tvarovaný sedák je osazen ložisky pro vaši pohodlnou a plynulou jízdu. Ložiska osazená v pojezdové části zajišťují plynulý a absolutně bezhlučný a bezúdržbový chod. Sestavení a zprovoznění veslařského trenažéru svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka pro domácí využití
  • zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze