Novoroční slevy

Běžecký pás LIFEFIT TM1300

ID: RL-FB-PAS-TM1300

Domácí použití, nosnost 100 kg, max. rychlost 9 km/hod, Bluetooth, reproduktory, možnost složení, rozměry 138 x 72 x 103 cm.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

9 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.

Běžecký pás LIFEFIT TM1300

LIFEFIT TM1300 je kvalitní běžecký pás pro domácí použití, který vám pomůže zlepšit vaši fyzickou kondici. Pás je osazen kvalitním a tichým motorem s trvalým výkonem 0,74 kW (1 HP). Motor je opatřen velkým krytem s izolací pro snížení vibrací při běhu. Elektronicky nastavitelná rychlost v rozsahu  0,8 - 9 km/h. Běžecký trenažer bude dokonalým strojem pro rekreační běhání v domácí tělocvičně nebo pro běžce začátečníky. 

Rám trenažéru, s nosností stroje až 100 kg, zaručuje jeho dlouhou životnost při trénincích v domácím prostředí. Běžecká plocha má dostatečné rozměry 40,5 x 110 cm (šířka x délka), a je tak vhodná pro univerzální použití pro drobnější i vyšší postavy. Kurtna běžeckého pásu, bez možnosti náklonu, má protiskluzový povrch, běh tak bude maximálně bezpečný a odpružení bude šetřit vaše klouby.

Svůj trénink na běžeckém trenažéru LIFEFIT TM1300 budete mít zcela pod kontrolou pomocí tréninkového počítače s přehledným LCD displejem. Na displeji vidíte zobrazované hodnoty vašeho tréninku jako čas, uběhnutá vzdálenost, rychlost vašeho běhu a spotřeba kalorií. Dalším bonusem je připojení je připojení Bluetooth.

Běžecký trenažér dále disponuje reproduktory a držákem na tablet.

Pro uskladnění lze stroj složit do úsporné polohy. K tomu slouží hydraulicky sklopná konstrukce. Nemusíte se tak bát, že by vám stroj zabíral moc místa v případě, kdy zrovna neběháte. Spodní strana běžeckého pásu/plochy, resp. běžecká deska pod pásem vyžaduje pravidelnou údržbu v podobě mazání silikonovým olejem ve spreji. Udržení správného napětí mezi pásem a deskou má velký vliv na životnost běžeckého pásu. Pravidelnou údržbou také prodloužíte životnost stroje a můžete předejít zranění.

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze