Novoroční slevy

Běžecký pás NORDICTRACK Incline Trainer X22i

ID: NTL29221-INT

Běžecký pás do domácího a lehce komerčního provozu. Aplikace iFIT, 21,5" displej, ventilátor, reproduktory, motor 4 HP, max rychlost 22 km/hod, sklon -6 % + 40 %, běžecká plocha 55 x 152 cm, transportní kolečka. Nosnost 135 kg, hmotnost 170 kg.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 18.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 17 %

119 990 Kč
99 990 Kč

Přidat k porovnání

Uživatelský manuál pásu NORDICTRACK Incline Trainer X22i
velikost souboru 3.66 MB
Schéma pásu NORDICTRACK Incline Trainer X22i
velikost souboru 868.75 kB
Specifikace pásu NORDICTRACK Incline Trainer X22i
velikost souboru 211.85 kB

Běžecký pás NORDICTRACK Incline Trainer X22i

NORDICTRACK Incline Trainer X22i je běžecký trenažér nejen pro domácí fitness, ale i pro lehce komerční provozy. Bude vhodný pro pravidelný trénink začínajících sportovců, pokročilejších běžců, ale i pro vášnivé sportovce. Stroj poskytuje kombinaci kvalitní mechaniky a masivního rámu s nosností až do 135 kg váhy cvičence. Motor s trvalým výkonem 4 HP (2,98 kW), běžecká plocha o velikosti 55 x 152 cm, elektronicky nastavitelná rychlost do max 22 km/h stejně jako elektornicky regulovaný sklon v rozmezí od -6 % + 40 %, nabídne každému maximální komfort při běhání. Rychlost i sklon plochy můžete nastavit krokově nebo už přednastavenými tlačítky na panelu PC. Využijte dnešní mimořádnou slevu 1500 Kč s kódem nordictrack.

Počítač má 21,5" vysokokontrastní dotykový displej pro sledování běžných tréninkových hodnot. Zobrazované parametry jsou: rychlost, čas, vzdálenost, spálené kalorie, tepová frekvence. Dále je v nabídce 50  tréninkových programůPro měření frekvence tepu je nutné připojit kompatibilní Bluetooth hrudní pás, který provádí měření s přesnosti EKG. Hrudní pás je k zakoupení na našem e-shopu. Součástí konzole jsou úchyty "SLED GRIPS" pro tzv. tlačení saní, jako při tréninku crossfitu nebo "PUSH BAR" pro klasické odtlačování, které má za cíl maximalizovat sílu a dynamiku v těle. To vše za pomocí rozsahlého sklonu.

Trenažéry značky NORDICTRACK umožňují využívání tréninkové aplikace iFIT, která je už součástí konzole PC, tablet není potřeba. NORDICTRACK Incline Trainer X22i poskytuje licenci až pro 5 osob na 1 rok zdarma - FAMILY licence. Fitness aplikace iFIT poskytne vašemu cvičení další rozměr s možností rozšíření tréninkových plánů přes systém Google MAPS. Získáte s ní ještě víc tréninkových map, programy s profesionálními trenéry nebo motivační videa a stravovací tipy! Díky aplikaci iFit dokonce můžete soutěžit s vašimi přáteli nebo si porovnávat celkové výsledky tréninků. 

Komfort a odlehčení kloubnímu systému poskytuje speciální systém odpružení "Reflex™ Deck Cushioning". Díky němu můžete pravidelně a naplno běhat, aniž se musíte obávat přetěžování pohybového aparátu. 

Model běžeckého pásu NORDICTRACK Incline Trainer X22i disponuje ventilátorem, který zpříjemní trénink, reproduktory pro poslech hudby nebo mluveného slova a držáky na lahev s pitím. Ke snadnému přemísťování pomůžou transportní kolečka, která jsou součástí stroje. 

Na kompletní stroj poskytujeme 3 roky záruku, na rám trenažéru pak 5 let záruku. Záruční i pozáruční servis zajišťujeme přímo u zákazníka doma.

Videoukázka běžeckého pásu NORDICTRACK Incline Trainer X22i:

 

 Aplikace iFIT:


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze