Novoroční slevy

Cyklotrenažér HMS Premium SW2102

ID: AB-17-09-012

Domácí použití, nosnost 120 kg, Bluetooth, manuálně regulovatelný odpor, nastavitelná řídítka i sedlo, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme 22.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

8 999 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj pro domácí prostředí.

Cyklotrenažér HMS Premium SW2102 oranžový

Cyklotrenažér HMS Premium SW2102 s oranžovými prvky je moderní trenažér navržený speciálně pro indoor cycling, domácí reálný zážitek z jízdy na kole. Cyklotrenažér svou konstrukcí dokonale simuluje klasické silniční kolo, široký rozsah individuálního nastavení sedla i řídítek zaručuje komfort i dokonalou pohybovou ergonomii drobným i vyšším postavám. Pravidelný trénink na cyklobiku vám zajisti potřebnou kondici bez zatěžování kloubů. Nezáleží tak ani na věku ani momentálních fyzických schopnostech. Trénujte za každého počasí a zlepšujte své zdraví, posilujte dolní končetiny, břicho a hýždě.

Nosnost cyklotrenažéru je 120 kg.

Řídítka i sedlo jsou výškově nastavitelné Sedlo i řídítka jsou nastavitelná v horizontálním směru

Konzole počítače jednoduchým LCD displejem zobrazuje kompletní tréninková data jako jsou čas tréninku, ujetá vzdálenost, rychlost, spálené kalorie, tepová frekvence apod. Počítač je napájen pomocí tužkových baterii. Manuálně regulovatelný přítlačný brzdný systém je snadno ovladatelný otočným knoflíkem, umístěným pod řídítky. Kalibrovaný, těžký a stabilní setrvačník o hmotnosti 15 kg bez volnoběhu, převodový řemen s dopínací kladkou a průmyslová ložiska na všech rotačních částech stroje zaručují plynulý chod. PC disponuje propojením Bluetooth s mobilní aplikaci, kde můžete sledovat své tréninkové výsledky a pokroky.

Cyklotrenažer nabízí možnost a vodorovného a horizontálního nastavení jak řídítek tak i sedla, a to včetně jeho sklonu. Cyklotrenažér tak poskytuje dokonalý zážitek a maximální pohodlí při tréninku. Pohodlná víceúchopová řídítka mají neoprenovým povrchem. Optimální polohu si tedy najde opravdu úplně každý a vy tak nemusíte mít obavy z nekomfortní jízdy ani při dlouhotrvajícím a pravidelném tréninku.

Držák na tablet a lahev s pitím je samozřejmosti Pohodlné sedlo pro komfortní trénink

Součásti stroje je i praktický držák na tablet či telefon, na lahev s občerstvením, transportní kolečka pro jednoduchou manipulaci a vyrovnávače nerovnosti podlahy.

Záruka a servis:

  • 2 roky záruka na kompletní stroj pro domácí prostředí.

Odpružení sedla pro pohodlný trénink Kovové pedály s klipsnou


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze