Novoroční slevy

Handy Cure

ID: MV-Handy0Cure

Zdravotní prostředek pro léčbu pohybového aparátu, využívá společného účinku klinicky ověřených metod, snižuje spotřebu léčiv.

Celý popis

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

7 999 Kč

Přidat k porovnání

Laserová biolampa Handy Cure

Handy Cure je zdravotní prostředek pro léčbu pohybového aparátu, který je založen na společně působicím léčebném účinku čtyř klinicky ověřených metod. Kombinuje pulsní laserové záření se zářením infračerveným, dále pak viditelné červené světlo a statické magnetické pole. Touto kombinaci je tento přístroj schopný dosáhnout poměrně rychlých klinických účinků.

Terapeutické zařízení s registraci zdravotního prostředku

Technologie použitá v Handy Cure je velmi účinná při zanícení buněčných tkání, zlepšením mikrocirkulace krve. Handy Cure Urychluje hojení a regeneraci buněk včetně jejich růstu, má protizánětlivé účinky, stimuluje rozvoj fibroblastů /základní buňky vazivové tkáně, urychluje sytntézu kolagenu v poškozených tkáních, zvyšuje metabolickou i cevní aktivitu, snižuje tvorbu některých jizev, stimuluje nervové funkce. To všechno využijete při akutních i chronických bolestech šlach, kloubů a svalů, artroze, artritidě, boletsti zad, při zánětu karpálních tunelů nebo šlach, při výronech nebo u nataženého svalu či poranění měkkých tkání, při obtižích s tenisovým loktem.

Výhody terapie s Handy Cure: 

  • Netoxická.
  • Prakticky žádné kontraindikace.
  • Neinvazivní.
  • Lehce aplikovatelná.
  • Bez vedeljších účinku nebo bolesti. 
  • Bezpečné použití.
  • Snižuje užití analgetik, protizánětlivých léků, apod.
  • Snižuje riziko operativního řešení.

Je důležité zdůraznit, že terapie s Handy Cure nevylučuje jiné konvenční lékařské ošetření. Naopak kombinací obou přístupů může mít za následek rychlou regeneraci a může umožnit snížení dávek léků.

Použití přístroje je velmi jednoduché pro každého uživatele. Po zmáčknutí tlačítka Start a vybrání jednoho ze tři léčebných režimů, přiložíme na ošetřované místo a opět zmáčkneme talčítko Start. 


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze