Novoroční slevy

Běžecký pás elektrický s pultem HMS LOOP12 černý

ID: AB-17-19-127

Domácí použití, nosnost 120 kg, mobilní pult, transportní kolečka, sklopení pásu.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme ještě dnes

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

16 599 Kč

Přidat k porovnání

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj

Elektrický trenažér s pultem LOOP12 černý

Elektrický trenažér LOOP12 je moderní běhací pás pro domácí použití, který se od klasických běžeckých strojů liší možností nasazení pracovního pultu, který poslouží jako odkládací plocha pro notebook nebo knížku. S nasazeným pultíkem se rychlost stroje omezí na max 6 km/hod. Pult lze propojit s konzolí a ovládat tak rychlost přímo z něj. Běžecký pás není vhodný pro komerční účely.

Bez nasazeného stolku bude trenažer LOOP12 plnohodnotným běhacím pásem s maximální rychlostí 12 km/hod a trvalým výkonem 2,5 HP a její plynulou regulaci můžete provádět pomocí tlačítek na ovládacím panelu. Displej zobrazuje přehledně veškeré potřebné údaje vašeho tréninku (rychlost, čas tréninku, vzdálenost, počet kroků a počet spálených kalorií). Kromě tlačítek pro zastavení a spuštění pásu a plynulé regulace rychlosti zde najdeme 2 horká tlačítka pro okamžitou změnu rychlosti na 3 a 5 km/hod. Bluetooth propojení umožní trénovat s aplikací FitShow, která vám pomůže sledovat pokroky ve vašem tréninku a zároveň nastavení takového programu, podle kterého trenažer automatický mění rychlost běžecké plochy.

Trenažér byl navrhnut v co nejskladnějším provedení s minimální možnou výškou. Výsledkem je rozměr (se sklopenými madly) 158 x 77 x 14 centimetrů. I díky těmto rozměrům dokážete trenažér jednoduše schovat například pod postel, nebo za skříň. Transportní kolečka jsou jak na spodní hraně a po zvednutí umožní pohyb vpřed a vzad, tak na čele trenažeru pro pohyb do stran. Manipulace se strojem tak bude velice snadná.

Běžecký pás LOOP12 má nosnost 120 kg. Velikost běžecké plochy je 125 x 45 cm se 6 silikagelovými silentbloky pro její odpružení, což snižuje zatížení kloubního aparátu. Konzole je vybavena reproduktory, díky kterému můžete poslouchat hudbu nebo sledovat televizní pořady na mobilním zařízení. 

Záruka:

  • 24 měsíců na kompletní stroj


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze