Novoroční slevy

Posilovací věž FINNLO AUTARK 6000

ID: 3940

Domácí použití, nosnost 120 kg, zátěž 100 kg, přídavná boční věž s protisměrnou kladkou, polohovatelná opěrka zad a sedátko, procvičení celého těla na jednom místě.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 19.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

79 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Posilovací věž FINNLO Autark 6000 Including cable-pull module

FINNLO Autark 6000 Including cable-pull module posilovací věž je od světově uznávaného výrobce fitness strojů, a to nejen pro domácí, ale i komerční využití. Posilovací stroj nabízí pohodlný trénink pro pokročilé s dokonalým procvičením svalů celého těla, díky čemuž docílíte vysněné postavy. Komplexnost stroje vychází z jeho konstrukce, která nabízí nespočet stanovišť s možností až 40 různých promyšlených cviků pro maximální požitek z tréninku. Jedná se o velmi kvalitní posilovací nástroj v elegantním černo šedém provedení, který vydrží maximální zatížení i zapáleného sportovce. 

Posilovací věž s možnosti až 40 různých cviku 

Masivní rám posilovacího trenažéru z robustní ocelové konstrukce s nosností stroje až 120 kg a použitá kuličková ložiska pro plynulý a tichý chod, zaručují jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v domácí tělocvičně. Celková hmotnost závaží je 100 kg rozložená do 20 cihliček o váze 5 kg. Všechna lanka vedoucí od adaptérů k posilovacím cihličkám jsou opatřené odolným povrchem, který brání jejich opotřebení. Pojezdová část závaží je opatřena krytem pro maximální bezpečnost při používání posilovacího stroje. Finnlo Autark 6000 disponuje pohodlnou nastavitelnou opěrkou zad, kterou si každá osoba snadno nastaví dle svých potřeb a zvyklostí. Pohodlné sedadlo nastavíte podle své výšky, vhodné pro postavy až 200 cm vysoké.

 Boční věž jako nástavba posilovacího stroje

Velmi rozsáhlé příslušenství tohoto trenažéru vám zajistí kompletní trénink všech svalových partií na jednom místě. Kvalitně vypolstrovaný adaptér na předkopávání/zakopávání pro dokonalé protažení a posílení nohou a hamstringů. Nastavíte ho na libovolnou délku nohy. To zajistí pohodlnější posed při trénování cviků. Lat pulldown - horní kladka se stahováním dolu pro posílení zádových svalů nebo tricepsu. Možnost fixace nohou v pěnových zarážkách na kolena vám umožní tento cvik dotáhnout k dokonalosti. Při stahování kladky za hlavu se zaměřujete na izolované procvičení tricepsu a břišních svalů. Otočná ramena na variabilní procvičování prsních nebo zádových svalových partií.

Polohovací sedačka a opěrka zad

Tento posilovací trenažér je navíc vybaven nástavbou v podobě boční věže, se kterou máte další možnosti procvičování. S lehce výškově nastavitelnou protisměrnou kladkou tak snadno provedete cviky na biceps a triceps, přítahy a zdvihy, boční náklon trupu, peck deck, veslování ve stoje i v sedě, atd. Veškeré úchopové prvky jsou opatřené protiskluzovým povrchem pro pohodlné a bezpečné cvičení, díky dokonalé přilnavosti. 

Sestavení a zprovoznění posilovací věže svépomocí vám zabere cca 10 hodin.

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze