Novoroční slevy

Eliptický trenažér FINNLO MAXIMUM Cardio Strider CS3.1

ID: 3602

Domácí, lehce komerční a komerční využití, nosnost 135 kg, 16 variant programů, magnetická brzda, systém setrvačníku 10 kg, LCD displej, bluetooth komunikace, napájení síťovou přípojkou 230 V.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme 01.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

sleva 16 %

89 990 Kč
75 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • Prodloužená záruka 3 roky na kompletní stroj v domácím prostředí (pro komerční prostředí je záruka 2 roky).
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Eliptický trenažér FINNLO MAXIMUM Cardio Strider CS3.1

FINNLO MAXIMUM Cardio Strider CS3.1 je horizontální hybrid spojující pozitiva horizontálního rotopedu (recumbentu) a eliptického trenažeru. Je to ideální společník jak pro sportovní trénink, tak i rehabilitaci, či osoby s omezenou hybností v domácích, ale i komerčních podmínkách. Trenažér vám umožňuje trénovat horní i dolní končetiny a nijak tím nezatěžujete klouby a záda.

Těžký 10 kg setrvačník zajišťuje plynulý a zcela tichý chod i při větší zátěži. Elektronicky ovladatelný odpor je tvořen magnetickým systémem s rozsahem 1-20 stupňů. Stroj má výbornou ergonomii a mechaniku, kloubní spoje jsou osazeny průmyslovými kuličkovými ložisky. Nosnost trenažéru je až do 135 kg.

Trenažér Finnlo MAXIMUM Cardio Strider CS3.1 nabízí přehledný a snadno ovladatelný počítač s LCD displejem, který zobrazuje důležité hodnoty, jako je čas, rychlost, ujetá vzdálenost, spálené kalorie, výkon, tepovou frekvenci. V nabídce naleznete celkem 16 tréninkových programů, z toho 8 přednastavených programů pro budování kondice a spalování tuku, 2 HRC programy, které jsou řízeny prostřednictvím vaší tepové frekvence - tyto programy jsou ideální na spalování tuků v těle. Počítač má 4 uživatelské paměti.

Velkou předností tohoto modelu je možnost připojení tréninkové aplikace Inspire pro zábavu a radost při tréninku. Aplikaci můžete připojit přes váš tablet nebo smartphone prostřednictvím Bluetooth zařízení.

Měření srdeční frekvence je možné dvěma způsoby. Nejpřesnějšího měření dosáhnete pomocí hrudního pásu s frekvencí 5 kHz, díky integrovanému přijímači stačí jen nasadit pás přes hrudník a během několika vteřin uvidíte hodnotu svého tepu přímo na displeji počítače. Pro orientační přeměření tepu jsou určeny integrované dotykové snímače (hand pulsy) přímo na řidítkách. Hrudní pás není součástí dodávky, můžete si jej ale u nás dokoupit.

Součástí displeje je integrovaný držák na tablet, smartphone, USB port pro nabíjení a Bluetooth zařízení.

Ergonomicky tvarované a precizně zpracované čalouněné sedadlo s integrovanou bederní opěrkou vám zajistí maximální komfort při každém vašem tréninku. Horizontální posun sedla v dostatečném rozsahu umožňuje nastavit optimální polohu pro drobnější i vyšší postavy, zacvičí si tak celá rodina. Nastavení sedla je řešeno pomocí páčky pod sedlem, na kterou v sedě pohodlně dosáhnete a nastavení sedla je tak velmi snadné i bez sesedání ze stroje. 

Madla pro ruce můžete libovolně nastavit dle délky rukou a výšky postavy v několika polohách pro optimální pozici při vašem tréninku. Výhodou je možnost otočit obě madla o 90 stupňů do inverzní polohy, čímž docílíte zatížení dalších svalových partií. Pokud madla rukojeti nastavíte do horní polohy, budete více zatěžovat prsní a zádové svaly, při poloze rukojetí do spodní polohy pak více zabírá svalstvo paží (biceps a triceps).

Cvičené pro celé tělo

Technika horizontálního rotopedu s eliptickými pohyby umožňuje jednoduše změnit směr šlapání - vpřed nebo vzad. Změnou pohybu aktivovujete zcela jiné svalové partie a procvičíte tak celé tělo. Nohy při cvičení můžete umístit buď na dostatečně velké pedály se zvýšenými okraji pro perfektní bezpečnost při tréninku nebo na pevnou opěrku nohou, která je umístěná pod držákem na lahev.

Nedílnou součástí trenažéru je držák na tablet, smartphone, držák na lahev, USB port pro nabíjení, Bluetooth zařízení, transportní kolečka a vyrovnávače nerovnosti. Sestavení a zprovoznění elipticalu svépomocí vám zabere cca 2 hodiny.

 

Záruka a servis:

  • Prodloužená záruka 3 roky na kompletní stroj v domácím prostředí (pro komerční prostředí je záruka 2 roky).
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze