Novoroční slevy

Běžecký pás HOUSEFIT TEMPO 20

ID: HT-9190HP

Domácí použití pro začínající běžce, nosnost 110 kg, manuálně nastavitelný sklon, vestavěné reproduktory, transportní kolečka.

Celý popis a parametry produktu

Expeduji 18.04.

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 500 Kč s kódem ZIMA500 na tento produkt.

NOVOROČNÍ SLEVA -20 % 14 990 Kč
11 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.
Uživatelský manuál HOUSEFIT TEMPO 20
velikost souboru 3.49 MB

Běžecký pás HOUSEFIT TEMPO 20

HOUSEFIT TEMPO 20 je model střední řady běžeckých pásů HOUSEFIT. Tempo 20 je určený pro domácí kondiční trénink začátečníků a svátečních běžců. Kromě kvalitní mechaniky, povedeného designu a robusní konstrukce nabízí pás i moderní elektroniku. Robustní rámová konstrukce s nosností do 110 kg a kvalitní zpracování trenažéru zaručuje dlouhou životnost stroje i při pravidelném běhání. Motor má maximální výkon 1,75 HP (1,28 kW), elektronicky nastavitelnou rychlost od 0 do 16 km/h a možnost simulace běhu v terénu díky manuálně nastavitelnému sklonu ve 3 pozicích, max 12 %. Pás má běžeckou plochu o rozměrech 42 x 120 cm.

Běžecký trenažér Tempo 20

Běžecký pás HOUSEFIT TEMPO 20 má velmi snadné a přehledné intuitivní ovládání. Průběh tréninku můžete sledovat na jednoduchém podsvětleném LCD displeji. Na displeji můžete kontrolovat základní měřené hodnoty jako je čas, momentální rychlost, uběhnutá vzdálenost, spotřeba kalorií a měření tepové frekvence. Běžecký trenažér nabízí 12 přednastavených programů. Ať už využijete automatické cvičební programy, nebo si zátěž budete dávkovat ručně, zobrazované hodnoty vám umožní přizpůsobit svůj trénink vaší aktuální kondici a požadovaným cílům. 

Pomocí tabletu můžete běhat i s tréninkovou aplikaci KINOMAP, která bude prostřednictvím optického senzoru snímat váš pohyb při běhání. Měření tepové frekvence probíhá pomocí senzorů na madlech, tzv. Hand Pulzu, tato hodnota je důležitá pro nastavení spravného tréninku. Zároveň stroj nabízí možnost připojení vašeho telefonu k MP3 připojení pomocí kabelu (klasický 3,5" jack). Pás má zabudovaný reproduktor (kabel pro připojení telefonu k MP3 je součástí dodávky) a vy tak můžete při běhání poslouchat vaši oblíbenou hudbu.

Přehledný displej s ukazatelem tréninkových hodnot

Běžecký pás je možné sklopit do svislé polohy přičemž získáte velmi úsporné rozměry 86 x 69 x 134 cm (délka x šířka x výška). Manipulace při skládání stroje je velice snadná a zvládne ji opravdu každý. Pro jednoduché přemisťování je pás vybaven transportními kolečky. Trenažér disponuje 2 držáky na lahev. Sestavení běžeckého pásu svépomocí vám zabere cca 2,5 hodiny.

 Mnoho vychytávek pro skvělý trénink

Záruka a servis:

  • 5 let záruka na rám trenažéru.
  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Pro vaše pohodlí zajišťuje značka HOUSEFIT záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze