Novoroční slevy

Posilovací stanice FINNLO MAXIMUM Multi-gym M5

ID: 3633

Domácí i lehce komerční využiti, nosnost 150 kg, 2 samostatné odporové jednotky, 3 stanoviště, maximální procvičení celého těla.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

sleva 19 %

197 990 Kč
159 990 Kč

Přidat k porovnání

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.

Posilovací věž FINNLO MAXIMUM Multi-gym M5

FINNLO MAXIMUM Multi-gym M5 je posilovací věž od světově uznávaného výrobce fitness strojů pro domácí prostředí, ale i komerční využití. Posilovací stroj MAXIMUM Multi-gym M5 nabízí pohodlný trénink i pro pokročilé s dokonalým procvičením svalů celého těla, díky čemuž docílíte vysněné postavy. Komplexnost stroje vychází z jeho konstrukce, která nabízí 3 samostatná stanoviště s možnosti na sobě nezavislého tréninku až pro dvě osoby. Jedná se o velmi kvalitní posilovací nástroj s soustavou zátěže 2 x 96 kg. Spolu s půdorysem do tvaru písmene L, umožňuje tento stroj cvičení pro dvě osoby najednou, aniž by si překážely.

Technické parametry posilovací věže  Boční nezávislé stanoviště Boční kladka

Masivní rám posilovacího trenažéru z robustní ocelové konstrukce s nosností stroje až 150 kg a použitá kuličková ložiska pro plynulý a tichý chod, zaručují jeho dlouhou životnost při pravidelném používání v domácí tělocvičně. Hmotnost závaží je 96 kg pro každé ze dvou stanovišť, která pracují nezávisle na sobě. Všechna lanka vedoucí od adaptérů k posilovacím cihličkám jsou opatřené odolným povrchem, který brání jejich opotřebení a jejich nosnost je až 1000 kg. Pojezdová část závaží je opatřena krytem pro maximální bezpečnost při každodenním používání posilovacího stroje.

 Posilování horní partie těla Posilování dolní části těla Cvičení na jednom ze stanovišť

Velmi rozsáhlé příslušenství tohoto trenažéru vám zajistí kompletní trénink všech svalových partií, a to na jednom místě. První stanoviště nabízí horní a spodní kladku, horní kladka slouží na tlaky a peck-deck, spodní na přednožování v sedě. Pohodlná nastavitelná opěrka zad, kterou si každá osoba snadno nastavi dle svých potřeb a zvyklosti a pohodlné sedadlo také nastavitelné podle výšky jsou vhodné pro postavy až 220 cm vysoké. Boční adapter umožňuje procvičování veslování. Další stanoviště je opatřeno horní kladkou s adaptérem a systémem kladek s možností vertikálního nastavení pro nepřeberné množství "tahových" cviků.

Cviků, které můžete provádět na této posilovací věži je více než 60, pro příklad: Bench Press, Butterfly, Biceps Curl, Triceps, Rowing, Reversed Leg Raises, Leg Curl, Leg Raise, Abdominal Pull, Back Pull, Neck Press, Lat Pull Sidewise Tensile, Triceps Rope. Jednotlivymi cviky vás provede přehledná tabulka umístěna na každém stanovišti.

Posilování na jednom ze stanovišť Posilování horní poloviny těla Věž Maximum Multi-gym M5 procvičí celé tělo

Veškeré úchopové prvky jsou opatřené protiskluzovým povrchem pro pohodlné a bezpečné cvičení, díky dokonalé přilnavosti. Robustní rám v antracitové barvě propůjčuje stroji moderní vzhled.

Sestavení a zprovoznění posilovací věže svépomocí vám zabere cca 5 hodin.

Záruka a servis:

  • 3 roky záruka na kompletní stroj.
  • Zajišťujeme záruční i pozáruční servis přímo u zákazníka doma.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze