Novoroční slevy

Bazén Florida 3,66x1,22 m RATAN bez příslušenství

ID: MX-10340236

Bazén Florida se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény v České…

Celý popis

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

5 990 Kč

Přidat k porovnání

Bazén Florida se řadí mezi velmi oblíbené nadzemní bazény v České republice. Koupání ve vlastním velkém bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Florida je výhodná cena, snadná údržba. stabilita konstrukce, široká hladina vody i snadné zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, sestavit podpěrnou konstrukci, na kterou se navlékne bazénová folie. Od vybalení bazénu můžete do 30 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou.

Laminovaná folie bazénu Florida je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu. Síla stěny: 0,59 mm, síla dna: 0,35 mm.Vnější stěna - motiv ratan.
Motiv vnitřní folie = mozaika.

Obsah balení: bazén Florida, návod, záslepky průchodů stěn bazénu a 1 sada průchodu stěnou bazénu.

K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4").

Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit:
6 ks bazénových hadic
1 ks instalační sady

Pro připojení univerzálního závěsného skimmeru:
netřeba dokupovat adaptér, stačí vyměnit průchod stěnou bazénu, který je v balení bazénu za průchodku, která je v balení skimmeru

Bazén Florida není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén. Bazén Florida není určen k celoročnímu provozu a proto by měl být na konci koupací sezóny zazimován. Bazén je potřeba vypustit, umýt od nečistot, osušit a uložit na suché místo, kde nemrzne. Je vhodné ho v průběhu zimy občas přeskládat, aby ve folii nevznikaly přehyby. Prodloužíte tak jeho životnost.

Rozměry a typ bazénu
Barvaratan
Průměr bazénu3,66 m
Průměr hladiny vody366 cm
Výška bazénu1,22 m
Celkový objem vody v bazénu10,7 m3


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze