Novoroční slevy

Bazén Tampa 3,05x0,76 m bez přísl.

ID: MX-10340273

Bazén Tampa se řadí mezi neprodávanější a nejoblíbenější bazény v…

Celý popis

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

999 Kč

Přidat k porovnání

Bazén Tampa se řadí mezi neprodávanější a nejoblíbenější bazény v České republice. Koupání ve vlastním bazénu si může dopřát opravdu každý. Předností bazénu Tampa je nízká cena, snadná údržba i rychlé zprovoznění. Stačí jen připravit místo na bazén, rozvinout bazénovou podložku, bazén rozbalit, nafouknout horní límec a začít napouštět vodu. Stoupající voda sama bazén postaví. Od vybalení bazénu můžete do 10 minut napouštět vodu. Bazén je nutné po skončení bazénové sezony vyčistit, vypustit a uklidit na suché, nemrznoucí místo. Správnou údržbou prodloužíte životnost bazénu. Doporučujeme bazén po koupání zakrývat krycí plachtou. Pro snadné nafouknutí doporučujeme zakoupit ruční či elektrickou pumpu.

Laminovaná folie bazénu Tampa je trojvrstvá, vyztužená polyesterovou tkaninou. Síla nafukovacího prstence je 0,27 mm, podlahy 0,25 mm a stěny 0,5 mm. Kvalitní zpracování zajistí dlouhodobé bezproblémové užívání bazénu.

Výhody bazénů Tampa:
Jednoduchá montáž
Bazén Tampa lze postavit bez stavebních úprav pozemku. Stačí pouze nafouknout horní prstenec a začít napouštět vodu. Stoupající vodní hladina sama vypne stěny bazénu.
Bezpečnost
Díky absenci pevných prvků a ostrých hran je bazén vhodný i pro menší děti (samozřejmě pod dohledem rodičů). Nehrozí v něm úder o konstrukci, nebo stěnu.
Sezónnost
Bazén stojí na zahradě pouze v období koupací sezóny. Jakmile přijde zima, uvolní prostor na zahradě jiným aktivitám. Díky tomu může být každé léto snadno postaven jinde.

K bazénu můžete připojit libovolnou kartušovou či pískovou filtraci z naší nabídky. Pro napojení filtrace jsou připraveny průchody stěnou bazénu o průměru 32 mm (5/4").

Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit:
bazénovou hadici
2 ks průchodu stěnou bazénu
1 ks instalační sady

Součásti balení bazénu Tampa: bazén Tampa, návod a záslepky průchodů stěn bazénu.
Bazén Tampa není určen k celkovému ani částečnému zapuštění do země. Jedná se o nadzemní bazén.

Tolerance rozměrů bazénu:
Uvedené rozměry bazénu jsou pouze orientační a ovlivnit je může rovnost podkladu, objem napuštěné vody nebo nafouknutí límce. Povolená výrobní odchylka je 5 %.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze