Novoroční slevy

Levrone Mass - 7000 g, bunty

ID: RN-z6632_c25390

Prvotřídní anabolický all in one produkt pro podporu čisté svalové hmoty.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

1 549 Kč

Přidat k porovnání

Další varianty zboží
vanilka
RN-z6632_c23432

1 649 Kč

banán
RN-z6632_c23435

1 479 Kč

káva frappé
RN-z6632_c25391

1 479 Kč

Levrone Mass je prvotřídní produkt typu vše v jednom - protein, gainer, kreatin a další látky podporující svalový růst. Nejprodávanější v našem obchodě. Je ideální pro všechny sportovce, kterým se těžko nabírá svalová hmota nebo kteří jsou unavení z náročné práce či tréninků. Má složení ideální na použití hned po tréninku, ale i na časy v průběhu dne či ráno po probuzení. Základ produktu Levrone Mass, jehož složení navrhla legenda kulturistiky Kevin Levrone, tvoří proteinová složka z vysoce kvalitních zdrojů bílkovin (Carbelac, Isolac, Optipep, PeptoPro). Je obohacen o DAA, HMB, taurin, L-arginin, kreatin, fenugreek.

Kevin Levrone uvádí na náš trh vyváženou nutriční směs s vysokým obsahem bílkovin. Ty pocházejí z vysoce kvalitních zdrojů a zaručují tak perfektní základ pro tvorbu svaloviny. Vysoce pokročilá, vědecky zpracovaná receptura přípravku Levrone Mass je dokonalou volbou pro všechny sportovce, kteří chtějí dosáhnout stanovených cílů. Je ideálním přípravkem, který pomůže odstranit dlouhodobé tréninkové překážky a znovu nastartovat rozvoj svalové hmoty.

Tato efektivní receptura, kdy jedna dávka obsahuje 48 g špičkového proteinu a 54 g sacharidového komplexu, dělá z Levrone Mass skutečnou jedničku mezi regeneračními a prorůstovými přípravky.

Protein v něm obsažený pochází ze 4 různých zdrojů: koncentrát syrovátkové bílkoviny (Carbelac), izolát syrovátkové bílkoviny (Isolac), hydrolyzát izolátu syrovátkové bílkoviny (Optipep), hydrolyzovaný kasein (PeptoPro). Všechny se vzájemně doplňují a přispívají k růstu svaloviny, zkvalitnění syntézy proteinů a jsou perfektním regeneračním prostředkem.

Směs také obsahuje odborníky navržené množství dalších důležitých ingrediencí se synergickými účinky: DAA, Pískavice řecké seno, L-arginin, L-ornitin, HMB, kreatin monohydrát a taurin.

D-asparagová kyselina (DAA) je neessenciální, přirozeně se vyskytující aminokyselina v mnoha zdrojích naší potravy. Nachází se hlavně v hypofýze, hypotalamu a varlatech. D-asparagová kyselina se váže na konkrétní, takzvaný NMDA receptor. V hypotalamu stimulace NMDA receptorů vede k produkci gonadotropin uvolňujícího hormonu (GnRH). Přikazuje hypofýze uvolňování luteinizačního hormonu (LH) a folikuly stimulujícího hormonu (FSH). LH a FSH ve varlatech zahájí proces, který vede k uvolňování testosteronu. Stimulace NMDA receptorů v hypotalamu také vede k uvolňování hormonu GHRH, který podporuje vylučování růstového hormonu.

Pískavice řecké seno – rostlina, u které studie prokázaly její pozitivní vliv na libido, sexuální výkon a sílu u trénovaných sportovců. TGF zvyšuje hladinu testosteronu málo. Snižuje jeho rozpad, což prodlužuje jeho efekt ve svalech. Její vliv na vzrušivost a vyvrcholení je lepší než její drobný vliv na zvýšení hladiny oběhového testosteronu.

L-arginin je látkou, která je naprosto nepostradatelnou pro tvorbu proteinů. Hraje důležitou roli v mnoha biochemických procesech souvisejících s anabolizací: zvyšuje hladinu oxidu dusíku podporujícího růst svalů, zvyšuje uvolňování inzulínu, glukagonu a růstových hormonů, je významnou složkou svalového metabolismu, řídí uvolňování, transport a ukládání dusíku v těle, zpomaluje úbytek svalů po námaze, prospívá při rehabilitaci zranění, tvorbě kolagenu, zvyšuje obranyschopnost, zvyšuje u mužů tvorbu spermatu.

HMB - derivát aminokyseliny leucinu, resp. ketoleucinu. Tato skupina aminokyselin je v literatuře týkající se klinické a sportovní výživy považována za nejsilnější anabolické, či lépe řečeno antikatabolické aminokyseliny, které omezují tvorbu katabolického hormonu kortizonu. Hlavní efekt účinnosti se projevuje v nárůstu svalové hmoty, zvýšení síly a snížení podkožního tuku. HMB snižuje rozsah proteinového rozkladu, podporovaného tréninkem, výsledkem je zvýšení množství svalové hmoty a zkvalitnění její funkce. Jde o přírodní suplement se schopností zvyšovat množství svalové hmoty, nárůstu síly a snižování podkožního tuku. Blokuje tvorbu kortizolu.

Kreatin je přirozenou součástí výbavy buněk. Kreatin se vyskytuje ve svalstvu, mozku, krvi, a to ve formě kreatinfosfátu nebo volný. Denní fyziologická potřeba kreatinu pro běžného člověka je kolem 2 g kreatinu, z nichž část získává organismus z potravy a část vlastní produkcí z aminokyselin – glycinu, argininu a methioninu. Zvýšený přísun kreatinu vede k růstu hladiny kreatinfosfátu v buňce. Zásoba tohoto makroergického kreatinfosfátu slouží k zachování potřebného množství ATP (adenosintrifosfátu) jako zdroje energie pro svalový stah. Bylo zjištěno, že suplementace kreatinem ve vyšších dávkách po dobu 2 - 3 dnů zvýší hladinu kreatinfosfátu ve svalu, což je jeden ze základních předpokladů zvýšení rychlostního výkonu.

Taurin je aminokyselina – respektive je derivátem aminokyseliny, a proto je někdy řazen k aminokyselinám, přestože postrádá karboxylovou skupinu. Přesnější by proto bylo označení aminosulfonová kyselina. Reguluje hladinu tekutin ve svalech tím, že „natahuje“ glukózu a aminokyseliny do svalových buněk. Jeho efekt lze přirovnat účinku inzulínu, tedy vlastně působí anabolicky, podporuje, zvětšuje a dává svalu sílu, ale bez snižování hladiny krevního cukru. Má také důležitý efekt při snižování hladiny kyseliny mléčné, což je důležité u sportovců, při intenzivních trénincích nebo u těžce pracujících lidí. Díky hydrataci zvyšuje objem svalových buněk a pomáhá udržovat rovnováhu minerálů, a tedy potlačovat riziko svalových křečí.

[tip] Zaujaly Vás netradiční názvy některých příchutí? Píše se správně bunty nebo bounty, snikers nebo snickers? Názvy příchutí produktů Kevina Levroneho „bunty“ a „snikers“ nejsou překlepem ani chybou, je to originální pojmenování od výrobce. Tyto příchutě zároveň patří k nejoblíbenějším. Protože nám ale tu a tam píšete, že máme v názvech chybu, přidáváme toto vysvětlení. Nemáme. :-)

Doporučené dávkování:

  • výrobce doporučuje: rozmíchejte 2 odměrky (120 g) Levrone Mass ve 200 ml vody nebo odstředěného mléka, užívejte 1 porci 3krát denně - před tréninkem, okamžitě po tréninku a mezi jídly, uvedené dávkování je platné pro státy mimo Evropskou unii, pro EU platí poloviční dávkování, tj. 1 odměrka (60 g)
  • Ronnie.cz k tomu dodává: dávkování proteino-sacharidových suplementů je výrazně individuální a mělo by vycházet z Vašeho denního příjmu bílkovin a sacharidů, resp. z množství bílkovin a sacharidů, které potřebujete doplnit; nejčastější dávkování bývá cca 60 g bezprostředně po tréninku a k tomu dalších 60g jednou až dvakrát denně v průběhu dne mezi jídly

Tabulka nutričních hodnot:

100 g120 g
energetická hodnota1549 kJ/365 kcal1858 kJ/438 kcal
bílkoviny40 g48 g
sacharidy45 g54 g
- z toho cukry10 g12 g
tuky2,6 g3,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny1,6 g1,9 g
vláknina1 g1,2 g
sůl0,1 g0,12 g
Mass Stimulator Blend
taurin 3 g 3,6 g
D-asparagová kyselina1560 mg1872 mg
Ca HMB 1,5 g 1,8 g
kreatin monohydrát1,5 g1,8 g
- z toho kreatin 1,3 g 1,6 g
L-arginin 1 g1,2 g
L-ornitin500 mg600 mg
fenugreek extrakt 300 mg 360 mg

Nutriční hodnoty jsou shodné pro příchuť čokoláda, vanilka, vanilka-mandle, jahoda, banán, snikers, pistácie, malina, bílá čokoláda - kokos, toffee, čoko-ořech, bunty, káva frappé, jahoda-banán, cookies.

Složení:

Čokoláda

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), kakao, taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barvivo E 150c

Vanilka

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata

Vanilka-mandle

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata

Jahoda

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, koncentrát z červené řepy, aromata

Banán

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barvivo E 160a

Snikers

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, kakao

Pistáciová zmrzlina

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barvivo E 141

Malina

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, koncentrát z červené řepy, aromata

Bílá čokoláda - kokos

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata

Toffee

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barviva E 150c, E 160a

Čokoláda-ořech

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barvivo E 150c

Bunty

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, kakao

Káva frappé

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, instantní káva

Jahoda-banán

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barvivo E 160a

Cookies

  • proteinový komplex [syrovátkový proteinový koncentrát (z mléka), syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný syrovátkový proteinový izolát (z mléka), hydrolyzovaný kasein PeptoPro (z mléka)], sacharidový komplex (maltodextrin, glukóza), taurin, kyselina D-asparagová (DAA), Ca HMB (kalcium beta-hydroxy-beta-metylbutyrát), kreatin monohydrát, L-arginin, L-ornitin, Pískavice řecké seno - fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.), zahušťovadlo xantanová guma, aromata, barvivo E 150c

Upozornění:

Obsahuje mléčné alergeny. Vyrobeno v zařízení, které zpracovává také sóju, vejce, arašídy, ořechy a pšeničné výrobky. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou z látek přípravku. Obsahuje mléko. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Potravinové doplňky by neměly být užívány jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Doporučuje se pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl. Neužívejte při těhotenství nebo kojení. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze