Novoroční slevy

Skládací elektrokolo AGOGS CityLiner 470Wh

ID: EK-3480-8153

Baterie: 470Wh Nový model nízko-nástupového cestovního elektrokola AGOGS CityLiner představuje vysokou kvalitu zpracování, dostatečný výkon v terénu a velmi líbivý stříbrný design s koženými doplňky.

Celý popis a parametry produktu

Skladem - expedujeme zítra

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

Využíjte do 30.3. slevu 1 000 Kč s kódem ZIMA1000 na tento produkt.

28 790 Kč

Přidat k porovnání

Další varianty zboží
Baterie: 600 Wh
EK-3480-8154

31 990 Kč

Skládací elektrokolo AGOGS CityLiner

Nový model nízko-nástupového cestovního elektrokola AGOGS CityLiner představuje vysokou kvalitu zpracování, dostatečný výkon v terénu a velmi líbivý stříbrný design s koženými doplňky. To vše za velmi atraktivní cenu ve srovnání s konkurenčími značkami elektrických kol v této třídě. Elektrokolo CityLiner je stvořeno pro příjemnou jízdu po městě i na výlety po horších štěrkových a polních cestách - jako trekingové elektrokolo.

Inovovaná konstrukce robustního hliníkového rámu se zesílenými nosnými částmi a použitý elektromotor se špičkovým výkonem 500 W nám umožnili zvýšit reálnou nosnost elektrokola až na 130 kg. Pochopitelně při zachování průměrného reálného dojezdu 65 km, respektive 85 km při volbě XL baterie. Baterie je umístěna za sedlovou trubkou. Díky tomu je, narozdíl od ostatních nízko-nástupových elektrokol na trhu, model CityLiner vyvážen uprostřed rámu a kolo je možné pohodlně zdvihnout a transportovat jednou rukou!

Samotná baterie váží pouze 3 kg je tvořena Lithium-ion články značky PANASONIC s kapacitou buď 468 Wh (13 Ah) anebo 576 Wh (16 Ah), která nabídne o +30 % vyšší dojezd. Oba typy baterie se vyznačují vysokým výkonem v zátěži (25 A) a obdivuhodnou životností, která činí přibližně 25 tisíc ujetých kilometrů. Baterie má integrovaný spánkový mód, automaticky se uvede hibernace, pokud se nepoužívá a nelze jí díky tomu zničit podbitím a výrazně tím šetří svou kapacitu.

Informace o rychlosti, zvoleném režimu, nájezdu a mnoho dalšího získá jedzec na plnobarevném displeji. Displej má veliké číslice a je dostatečně kontrastní i na slunci. Volba jízdních módů a obsluha displeje se děje prostřednictvím intuitivního 3 tlačítkového dálkového ovládání, které je umístěno na levém držadle. Samozřejmě i model CityLiner je vybaven tlačítkem BOOST, které je typické pro modely značky AGOGS. Při jeho stisknutí je možné se na tomto elektrokole snadno rozjet i v případě zařazení těžkého převodového stupně, v průběhu jízdy získat po nutnou dobu maximální výkon motoru a v případě chůze s ekolem do kopce i okamžitou WALK asistenci.

Elektrokolo CityLiner je vybaveno kompletním integrovaným designovým LED osvětlením, které je napájeno nezávislými bateriemi (jejichž životnost je cca 2 roky). Blatníky z odolného ABS plastu jsou vybaveny reflexním prvkem. Zvolené pláště jsou speciálně určeny pro použití na elektrokole, jsou vybaveny postranním reflexním pruhem a mají ochranu proti defektu. Odrazky najdete také ve světlech, ve výpletu i na pedálech, jak požadují Pravidla silničního provozu. Výbava modelu CityLiner je skutečně nadstandardní a zahrnuje kožená držadla, pohodlné široké a anatomicky tvarované sedlo s úchopovým madlem a balanční pružinu, která pomáhá jezdci návrat do přímého směru.

Potřebujete poradit s výběrem toho správného elektrokola? Využijte našeho průvodce výběrem elektrokol nebo nás rovnou kontaktujte. Chcete si elektrokola raději prohlédnout? Navštivte náš showroom.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze