Novoroční slevy

Astaxanthin

ID: RN-z8161_c28809

Astaxanthin je jedním z nejsilnějších přírodních antioxidantů.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

499 Kč

Přidat k porovnání

[tip] Výprodej za extra sníženou cenu. Doporučené datum spotřeby uvedené na obalu najdete v tabulce výběru variant. Reálná doba použitelnosti produktů je výrazně delší. Původní internetová cena 849 Kč, nyní pouze [cena].

Astaxanthin je jedním z nejsilnějších přírodních antioxidantů. Tato látka je známá svými antioxidačními vlastnostmi a má tmavě červenou barvu. V přírodě se astaxanthin vyskytuje v rostlinách, řasách a způsobuje jejich červenooranžovou barvu. Mořským organismům dává astaxantin purpurovou a načervenalou barvu. V současnosti je astaxantin jedním z nejslibnějších antioxidantů vhodných pro člověka, a to vzhledem ke své antioxidační aktivitě mnohokrát větší než u jiných známých antioxidantů. Ve skutečnosti se ukázalo, že jeho schopnost bojovat s volnými radikály je 6000krát vyšší než u vitamínu C, 550krát vyšší než u vitamínu E a 40krát vyšší než u beta karotenu. Produkt Astaxanthin nabízí extrakt z jeho nejlepšího zdroje - mořské mikrořasy Haematococcus pluvialis.

  • vyrobeno na Slovensku
  • bez GMO a aspartamu
  • původ extraktu z řasy Haematococcus pluvialis: mimo EU

Doporučené dávkování:

  • dospělí: užívejte 2 kapsle Astaxanthinu denně
  • děti nad 6 let: 1 kapsle denně

Tabulka nutričních hodnot:

2 cps
astaxanthin8 mg

Složení:

  • extrakt z řasy Haematococcus pluvialis (astaxanthin), slunečnicový olej, želatina, voda, zvlhčovadlo glycerol, vitamín E (přírodní D-alfa tokoferol, antioxidant)

Upozornění:

Není vhodné jako náhrada vyvážené stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 6 let. Výrobce neodpovídá za škody vzniklé nevhodným užíváním a skladováním. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze