Novoroční slevy

Ginkgo Biloba

ID: RN-z3807_c12996

Účinný antioxidant Ginkgo biloba pro příznivé ovlivnění mozkové činnosti a paměti.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

299 Kč

Přidat k porovnání

Ginkgo biloba pomáhá udržovat dobrou paměť a mozkovou činnost, podporuje periferní krevní oběh, čímž přispívá k dobrému sluchu a zraku. Působí též jako antioxidant. Blahodárných účinků výtažku z listů Jinanu dvoulaločného využívá tradiční čínská medicína již pět tisíc let. Ginkgo biloba se řadí k nejpopulárnějším rostlinným produktům.

Efekt Ginkgo biloba v mozku je obdobný efektu kofeinu z kávy, s jedním velkým rozdílem - účinek je podstatně delší, trvalejší, ale na rozdíl od kofeinu chybí následné stavy vyčerpání.

A v čem tedy tkví tajemství blahodárných účinků Ginkgo biloby na náš organismus? V listech je obsaženo zejména velké množství flavonoidů, terpenů, organických kyselin a dalších látek, jejichž strukturu nedokáže přesně určit ani moderní věda. Jisté je, že komplex těchto látek, které se odborně nazývají "ginkgolides" není obsažen v žádné jiné rostlině.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli Ginkgo Biloba 2x denně, nejlépe s jídlem
  • hmotnost obsahu balení 100 cps je 32 g

Tabulka nutričních hodnot:

2 cps
extrakt z Ginkgo biloba (27 %)120 mg

Složení:

  • objemové činidlo mikrokrystalická celulóza, hovězí želatina, extrakt z listů Ginkgo biloba s obsahem 27 % ginkgo flavonových glykosidů, barvivo oxid titaničitý

Upozornění:

Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vejce, lepek, sóju, arašídy, ořechy, ryby a kořýše. Skladujte na suchém a chladném místě. Horko a sluneční záření mohou poškodit dózu. Neužívejte, pokud trpíte nějakou nemocí, berete léky nebo se chystáte na lékařský zákrok. Neužívejte, pokud jste těhotná nebo kojící. Udržujte mimo dosah dětí.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze