Novoroční slevy

Ashwagandha

ID: RN-z8050_c28512

Extrakt z kořene ashwagandhy k podpoře správného fungování imunitního systému.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

269 Kč

Přidat k porovnání

Extrakt z kořene ashwagandhy k podpoře správného fungování imunitního systému a optimalizaci hladin stresu, vhodný pro muže i ženy, nejen sportovce. Přírodní rostlinný extrakt. Ashwagandha (Withania somnifera) je přezdívána jako indický ženšen. Je léčivou rostlinou z jihovýchodní Asie, která je používána jako starověký adaptogen mnoha tradičními lékařskými směry. Ačkoli nepatří do skupiny ženšenů, ale spíše brambor, je často označována jako indický ženšen, protože se používá v ájurvédské medicíně stejným způsobem jako ženšen v čínské medicíně. Často se také můžeme setkat s názvem "dream berry". Balení vystačí na 60 dnů!

Přirozená podpora při shonu všedního každodenního života. Kořeny a listy rostliny se nejčastěji používají v sušené a mleté formě v běžném životě, dokonce i v koktejlech, smíchané s různými potravinami. Díky formě kapslí se Ashwagandha od BioTechu snadno používá a můžete si ji vzít kamkoli během dne s sebou. Jedna kapsle obsahuje optimální množství byliny, takže lze měsíční použití jako kúru uskutečnit velmi pohodlně.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli Ashwagandhy denně před jídlem
  • zapijte sklenicí vody

Tabulka nutričních hodnot:

1 cps
extrakt z kořene ashwagandhy245 mg
- z toho withanolidů3,675 mg

Složení:

  • plnidlo fosforečnan vápenatý, extrakt z ashwagandhy 27,7 % (extrakt z kořene ashwagandhy - Withania somnifera, maltodextrin), kapsle (želatina, lešticí látka šelak, barvivo oxidy a hydroxidy železa, regulátory kyselosti hydroxid amonný a hydroxid draselný), protispékavé látky hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý

Upozornění:

Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vejce, lepek, sóju, korýše, oxidy síry a ořechy. Nevhodné pro těhotné nebo kojící ženy a pro jedince mladší 12 let, pro osoby beroucí medikaci nebo mající zdravotní potíže. Udržujte mimo dosah dětí. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte dobře uzavřené na chladném a suchém místě. Po otevření neodstraňujte vysoušecí sáček, není určen ke konzumaci.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze