Novoroční slevy

Omega 3 Fair Power - akce 2+1

ID: RN-z7536_c27875

Tobolky s rybím olejem s vysokým obsahem EPA a DHA a s vitamínem E.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

666 Kč

Přidat k porovnání

[tip] V akční nabídce celkem 3 balení (3x 100 tob) jen za [cena]!

Jediné omega 3 na trhu s laboratorně ověřenou oxidační stabilitou!

Každá tobolka Omega 3 Fair Power obsahuje 1000 mg kvalitního rybího oleje s přirozeně vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin (190 mg EPA a 120 mg DHA), produkt obsahuje navíc i vitamín E. Omega 3 Fair Power je tak ideálním suplementem pro všechny, kteří chtějí podpořit své zdraví a správnou činnost organismu. Tobolky Omega 3 Fair Power jsou laboratorně testovány na všechny klíčové složky a také jako jediné na trhu mají laboratorně ověřenou oxidační stabilitu! Máte tak naprostou garanci, že svému tělu dodáváte jen to nejlepší (více o rozborech se dočtete níže).dáváte jen to nejlepší (více o rozborech se dočtete níže).

Garance nejvyšší kvality:

Omega 3 Fair Power jsou volbou číslo jedna, pokud požadujete nejvyšší možnou kvalitu, která je navíc podložena laboratorními rozbory a na kterou se tak můžete absolutně spolehnout. V laboratorních testech jdeme totiž mnohem dál, než bývá u podobných produktů zvykem. Testovali jsme dlouhou řadu surovin, než jsme našli ty nejlepší a do našeho produktu je použili. Na základě jakých rozborů jsme se rozhodovali?

  • obsah esenciálních mastných kyselin DHA a EPA
  • obsah vitamínu E
  • oxidační stabilita

Podle nám dostupných informací je Survival jediný výrobce na tuzemském trhu, který má laboratorně ověřenou oxidační stabilitu tobolek s obsahem omega 3! Proč je klíčové tento ukazatel ověřovat? Jakýkoliv doplněk stravy s obsahem omega 3 mastných kyselin má tendenci oxidovat („žluknout“), protože zmíněné mastné kyseliny jsou velmi náchylné na kyslík. Zoxidovaný produkt pak výrazně ztrácí na kvalitě (snižuje se jeho pozitivní účinek), a tak se mnohdy může stát, že si koupíte omega 3 kyseliny, jejichž účinek je mizivý, nebo dokonce v případě vysoké oxidace jsou jeho účinky na zdraví negativní. Rozhodně tedy neplatí, že „je jedno, jaké omega 3 koupím, protože jsou všechny stejné“ - ani zdaleka! Laboratorní rozbory potvrdily, že průměrná hodnota oxidační stability Omega 3 Fair Power značky Survival je 4,55 mEq O2/kg, což je extrémně nízká hodnota na produkt s tak vysokým obsahem omega 3 mastných kyselin a Vy tak máte absolutní garanci, že používáte produkt s nejvyšší možnou kvalitou a nejvyššími účinky na organismus. Pro zajímavost dodejme, že Mezinárodní organizace pro omega 3 mastné kyseliny EPA a DHA (GOED) doporučuje maximální hodnotu 5 mEq O2/kg1. Tento limit však dle dostupných studií nesplňuje mnoho produktů napříč celosvětovým trhem2, nejhorší vzorky měly 15x vyšší hodnotu než produkt Survivalu, v průměru se ale hodnoty u produktů, které překračují doporučené hodnoty, pohybují napříč studiemi na úrovni 2-4krát vyšší. To vše svědčí o vynikající kvalitě Omega 3 Fair Power.


Odkazy na citované studie zobrazíte [zobraz-1]zde[/zobraz].
[skryty-obsah-1]

Zdroje:

1. GOED Voluntary Monograph, dostupné z: https://goedomega3.com/storage/app/media/Governance%20docs/Monograph%20-%202019%2008%2006.pdf [dat. cit.: 2020-02-27].
2. Mason, R. P., & Sherratt, S. C. R. (2017). Omega-3 fatty acid fish oil dietary supplements contain saturated fats and oxidized lipids that may interfere with their intended biological benefits. Biochemical and Biophysical Research Communications, 483(1), 425-429. [/skryty-obsah]


Popis Omega 3 Fair Power:

Rybí tuk použitý pro výrobu Omega 3 Fair Power je získáván zejména z tuňáků a ančoviček pocházejících z jihoamerické oblasti.

EPA a DHA mají celou řadu Evropskou komisí schválených zdravotních tvrzení, mimo jiné k nim patří:

  • EPA a DHA přispívají k normální činnosti srdce, kdy se příznivého účinku dosáhne již při přívodu 250 mg EPA a DHA denně
  • DHA a EPA přispívají k udržení normální hladiny triglyceridů v krvi, a to při příjmu 2 g EPA a DHA denně
  • DHA přispívá k udržení normální činnosti mozku, příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně
  • DHA přispívá k udržení normálního stavu zraku, příznivého účinku se dosáhne při přívodu 250 mg DHA denně
  • denně se nesmí překročit doplňkový přívod 5 g kombinace EPA a DHA

Doporučené dávkování:

  • doporučená denní dávka je 1 tobolka Omega 3 Fair Power
  • jednu dávku (= 1 tobolku) konzumujte vždy společně s jídlem
  • dávkování lze upravit dle individuálních potřeb
  • zapijte dostatečným množstvím vody
  • hmotnost obsahu balení 100 tob je 137 g

Účinné látky:

1 tobolka % RHP*
rybí olej 1000 mg -
- z toho EPA (kyselina eikosapentaenová, ethyl ester) 190 mg -
- z toho DHA (kyselina dokosahexaenová, ethyl ester) 120 mg -

[tip] Produkt obsahuje také vitamín E - v 1 tobolce 1,5 mg (tedy 109 mg ve 100 g produktu), s ohledem na současnou legislativu však není uveden v tabulce účinných látek výše.

*) % RHP = procent denní referenční hodnoty příjmu

Složení:

  • rybí olej, jedlá želatina (želatinová tobolka), zahušťovadlo glycerol, pitná voda, vitamín E (D-alfa-tokoferol)

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládat mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem, mrazem a přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do 6 měsíců. Obsahuje nepoživatelný sáček k pohlcení vlhkosti.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze