Collagen Protein Bar - 60 g, slaný karamel
ID: RN-z8155_c28803Proteinová tyčinka bez lepku v mléčné čokoládě. Dokonalá svačinka.
Celý popis a parametry produktu
Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.
[tip] Výprodej za extra sníženou cenu. Doporučené datum spotřeby uvedené na obalu najdete v tabulce výběru variant. Reálná doba použitelnosti produktů je výrazně delší. Původní internetová cena 55 Kč, nyní pouze [cena].
Bílkovinová tyčinka v mléčné čokoládě je chutná a praktická náhrada jídla s unikátním složením. Nabízí 20 - 22 g bílkovin a je bez lepku. Obsahuje mléčný proteinový koncentrát a hydrolyzované kolagenní peptidy. Mějte vždy pohotový zdroj bílkovin v podobě této tyčinky po ruce, kdykoli potřebujete doplnit proteiny pro Vaše svaly.
✅ zdroj bílkovin ✅ chutná svačina ✅ kdykoli při ruce ✅ bez lepku
- vyrobeno na Slovensku
- bez GMO a aspartamu
- bez lepku
- původ mléčného proteinového koncentrátu: EU
- chutná a praktická náhrada stravy
- vysoký obsah bílkovin
- obsahuje vlákninu
- dokonale zasytí
Tabulka nutričních hodnot:
100 g | |||
---|---|---|---|
čokoláda | kokos | slaný karamel | |
energetická hodnota | 1739 kJ/416 kcal | 1905 kJ/455 kcal | 1739 kJ/416 kcal |
bílkoviny | 34 g | 36 g | 36 g |
sacharidy | 35 g | 29 g | 24 g |
- z toho cukry | 9,5 g | 7,9 g | 5,5 g |
- z toho polyoly | - | 18 g | 17 g |
tuky | 16 g | 16 g | 13 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 8,6 g | 8,4 g | 6,1 g |
vláknina | 1,6 g | 4,4 g | 8,2 g |
sůl | 0,02 g | 0,27 g | 0,7 g |
Složení:
Čokoláda
- mléčný proteinový koncentrát 20,6 % (pasterizované odstředěné mléko), hydrolyzované kolagenní peptidy 17,6 %, zvlhčovadlo glycerol, tmavá poleva 12 % [cukr, částečně hydrogenovaný rostlinný tuk (palmový, řepkový, sójový a shea v různém poměru), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 14,8 %, sušená syrovátka, emulgátory E 476, E 322 sójový lecitin, aroma], vanilinová pasta [cukr, nehydrogenovaný rostlinný tuk (palmový, shea), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor slunečnicový lecitin, vanilinové aroma, barvivo E 160c], voda, maltodextrin, zcela hydrogenovaný kokosový tuk, sušené plnotučné mléko, nehydrogenovaný rostlinný tuk (palmový), kakao 2,9 %, zahušťovadlo arabská guma, vanilinové aroma, stabilizátor stearan hořečnatý, emulgátory estery sacharózy s mastnými kyselinami z jedlých tuků, mono- a diglyceridy mastných kyselin, konzervant sorban draselný, sukralóza
Kokos
- mléčný proteinový koncentrát 22 %, hydrolyzované kolagenní peptidy 17 %, mléčná čokoláda s maltitolem 17 % (sladidlo maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor slunečnicový lecitin, aroma), zvlhčovadlo glycerol, voda, oligofruktóza (vláknina), pasta s vanilinovou příchutí (cukr, olej z máslovníku, palmový tuk, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor slunečnicový lecitin, aroma, barvivo E 160c), sušené plnotučné mléko, kokos 4,3 %, maltodextrin, řepkový olej, zahušťovadlo arabská guma, aroma, emulgátor mono- a diglyceridy mastných kyselin, konzervant sorban draselný
Slaný karamel
- mléčný proteinový koncentrát 23 %, mléčná čokoláda s maltitolem 17 % (sladidlo maltitol, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor slunečnicový lecitin, aroma), hydrolyzované kolagenní peptidy 13 %, karamelová pasta 12 % [polydextróza (vláknina), sladidlo maltitol, slazené zahuštěné mléko (zahuštěné mléko, cukr), kokosový tuk, stabilizátor glycerol, kakaové máslo, emulgátor slunečnicový lecitin, jedlá sůl, stabilizátor pektiny, barvivo karamel, přírodní aroma], zvlhčovadlo glycerol, oligofruktóza (vláknina), voda, řepkový olej, mléčný bílkovinový extrudát 3,5 % (mléčná bílkovina, bramborový škrob), sušené plnotučné mléko, sladidlo maltitol, zahušťovadlo arabská guma, emulgátor mono- a diglyceridy mastných kyselin, jedlá sůl 0,4 %, konzervant sorban draselný, aromata, antioxidant extrakt s vysokým obsahem tokoferolů
Upozornění:
Může obsahovat arašídy, ořechy a sóju. Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.