Novoroční slevy

Imuno Complex Aquamin

ID: RN-z8163_c28811

Produkt s vitamíny a minerály s vylepšeným vstřebáváním.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

850 Kč

Přidat k porovnání

Imuno Complex Aquamin je přírodní mořský bezlaktózový zdroj hořčíku a dalších 74 stopových prvků. S vitamíny C, B6, D3, hořčíkem a zinkem napomáhá k normálnímu fungování imunitního systému, psychiky a ke snižování vyčerpání a únavy, chrání buňky před oxidačním stresem. Výjimečná struktura je benefitem pro lehčí vstřebávání.

Aquamin je 100% přírodní rostlinný materiál, má v sobě nejen bioaktivní vápník a hořčík, ale je to multiminerální komplex. Zdrojem je kalcifikovaná červená řasa Lithothamnium calcareum, která poskytuje 10 - 20krát vyšší obsah minerálních látek ve srovnání se zeleninou. Unikátní fyzikální struktura napomáhá lepšímu vstřebávání a má neutrální chuť. Obsahuje množství benefitů, které jsou podloženy několika vědeckými studiemi. Jedná se o tzv. “clean label” produkt, který obsahuje nejpřirozenější a nezpracované přísady. Aquamin umožňuje mnohem vyšší dávkování ve srovnání s jinými zdroji vápníku. Vyznačuje se větším povrchem a absorpční kapacitou. Technologie zpracování Aquaminu je šetrná k přírodě. Materiál je sbírán pouze z jednoho fjordu, sbírány jsou pouze odumřelé kalcifikované řasy. Sbírání probíhá pouze jednou za 3 měsíce a pomocí GPS se zajistí, že jedna oblast je sklizena pouze jedenkrát. Aquamin obsahuje kromě vápníku pro kosti také hořčík, mangan, baryum, stroncium, železo.

  • vyrobeno na Slovensku
  • bez GMO a aspartamu
  • původ Aquaminu: mimo EU (Island)

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli Imuno Complex Aquamin denně po jídle, zapijte vodou
  • hmotnost obsahu balení 70 cps je 43 g

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 1 cps
Aquamin Mg 56 g280 mg
- z toho hořčík 18,6 g93 mg
glukonát zinečnatý 23 g115 mg
- z toho zinek 3 g15 mg
vitamín C 20 g100 mg
vitamín B6 0,4 g2 mg
vitamín D3 1,5 mg7,5 mcg

Složení:

  • želatinová kapsle, multiminerálová směs z mikrořas Aquamin Mg (56 % obj.), glukonan zinečnatý, kyselina L-askorbová (vitamín C), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), cholekalciferol (vitamín D3)

Upozornění:

Není vhodné jako náhrada vyvážené stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 10 let, těhotné a kojící ženy. Výrobce neodpovídá za škody vzniklé nevhodným užíváním a skladováním. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 4 - 25 °C.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze