Novoroční slevy

Vita Solution Professional + Synbion Probiotic & D3 zdarma

ID: RN-z8291_c29235

Komplex vitamínů a minerálů v optimálním poměru a probiotický preparát Lactospore.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

399 Kč

Přidat k porovnání

Ve výhodné nabídce nyní 60 tablet multivitamínu a k tomu 60 kapslí probiotického preparátu s vitamínem D3 pro Vaše zdraví!

Vita Solution Professional je profesionální produkt, který obsahuje komplex vitamínů a minerálů pro Vaše tělo v tabletách. Nová verze oblíbeného Vita Solution představuje variantu obohacenou o přírodní enzymy, extrakt aceroly a extra dávku boru. Naopak neobsahuje železo a je určen pro suplementaci lidí, kteří konzumují přirozené zdroje železa. Produkt samozřejmě obsahuje komplex vitamínů a minerálů v optimálním poměru a formě tak, aby pokryl zvýšenou potřebu mikroživin zatěžovaného organismu.

Synbion Probiotic + D3 kombinuje značkový probiotický preparát Lactospore s obsahem 1,5 miliardy probiotických spór Bacillus coagulans a vitamín D3, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Vita Solution Professional

Dávkování doporučené Ronnie.cz:

  • Nejvyšší doporučená denní dávka při doplňkovém příjmu vitamínu D bývá jednotlivými výrobci uváděna různě, nicméně všeobecně platí, že by neměla přesahovat 1000 IU, tj. 25 mcg (µg). V případě, že výrobce udává denní dávku vyšší, výrazně doporučujeme se držet námi zmíněného doporučení a dávku snížit.
  • Pro produkt Vita Solution Professional značky PROM-IN v souladu s výše uvedeným doporučením je vhodné používat nejvýše 1 tabletu denně.
  • I toto dávkování zaručuje absolutně nadstandardní příjem vitamínu D.
  • S ohledem na to, že si tělo vitamín D umí „uchovat“ do zásoby, se nemusíte obávat, že byste jej měli ve dnech bez jeho užívání nedostatek.

Dávkování uváděné výrobcem:

  • 1 tableta denně, ideálně ráno a večer společně s jídlem
  • zapít dostatečným množstvím vody (k zapití nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje)
  • hmotnost obsahu balení 60 tbl je 72 g

Tabulka nutričních hodnot:

1 tbl
vitamín C125 mg
vitamín D325 mcg
vitamín E86 mg
kyselina listová100 mcg
biotin25 mcg
vitamín B110 mg
vitamín B210 mg
niacin10 mg
kyselina pantothenová10 mg
vitamín B610 mg
vitamín B1215 mcg
vitamín K237,5 mcg
chrom100 mcg
jód75 mcg
mangan1 mg
měď0,5 mg
molybden25 mcg
selen50 mcg
beta karoten1,5 mg
bor3 mg
cholin5 mg
inositol5 mg
extrakt z černého pepře1 mg
acerola extrakt200 mg
bromelain50 mg
papain50 mg

Složení:

  • směs vítamínů a minerálních látek [vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín E (D-alfa-sukcinát kyseliny tokoferolové), vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), cholin (cholin bitartrát), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), kyselina pantothenová (D-pantothenát vápenatý), niacin - vitamín B3 (nikotinamid), vitamín B2 (riboflavin), selen (L-selenomethionin), inositol, bor (boritan sodný), mangan (citronan manganatý), měď (glukonan měďnatý), beta karoten, extrakt z černého pepře, chrom (pikolinát chromitý), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), jód (jodid draselný), molybden (molybdenan sodný), vitamín K2 (menachinon MK-7), vitamín D3 (cholekalciferol), biotin, vitamín B12 (methylkobalamin)], aditiva: acerola extrakt, enzymy bromelain a papain, plnidla mikrokrystalická celulóza a oxid křemičitý, stabilizátor vnitřně zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulózy, lešticí látky hydroxypropylmethylcelulóza, triethyl citrát, hydroxid železitý, oxid titaničitý, protispékavá látka stearan hořečnatý

Upozornění:

K zapití nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápoje. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu. Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným užíváním či skladováním.


Synbion Probiotic + D3

Doporučené dávkování:

  • užívejte 1 kapsli Synbion Probiotic + D3 denně, ideálně s jídlem
  • hmotnost obsahu balení 60 cps je 37,2 g

Tabulka nutričních hodnot:

1 cps
slunečnicový lecitin 250 mg
Lactospore100 mg
rozpustná vláknina inulin100 mg
vitamín D325 mcg (1000 IU)

Složení:

  • slunečnicový lecitin, transparentní rostlinná kapsle (hypromelóza), rozpustná vláknina inulin, probiotika Lactospore® (Bacillus coagulans 1,5 x 109 CFU/g), vitamín D3 (cholekalciferol), protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C a chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Dbejte na dobré uzavření obalu. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek není náhradou pestré stravy.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze