Novoroční slevy

Collagen Building - 500 g, bez příchuti

ID: RN-z8012_c28411

Rostlinný kolagen v prášku pro krásu a zdravý pohyb, vyživuje svaly, vlasy a pokožku.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

999 Kč

Přidat k porovnání

Sunwarrior Collagen Building Protein Peptides s kyselinou hyaluronovou a biotinem. Rostlinný kolagen v prášku pro krásu a zdravý pohyb, vyživuje svaly, nehty, vlasy a pokožku, podpora kloubů. Kolagen je základní stavební hmotou veškerých pojivových tkání. Jeho množství ovlivňuje stav kostí, kloubů, chrupavek, vazů a šlach. Přispívá k elasticitě a pevnosti stěny cév. Je to právě kolagen, díky kterému je pokožka krásně vypnutá, vlasy nádherně pružné a nehty pevné. Vhodné pro vegany. Bez lepku, sóji, mléka, bez přidaných cukrů.

✅ vhodné pro vegany ✅ vhodné při ketodietě ✅ bez lepku a sóji ✅ krásná kůže a vlasy

„Jelikož vystavuji sportováním své klouby a chrupavky nadměrné zátěži, chci je účinně chránit proti poškození. Nezapomínám si proto pravidelně přidávat ke snídaním různého druhu jednu dávku kolagenu.“

Collagen Builder v kombinaci se zdravým životním stylem a cvičením podporuje přirozeným způsobem uchování mladistvosti. Jeho zkrášlující receptura navíc obsahuje množství podpůrných živin pro vyšší účinnost produktu jako vitamín C, stopové minerály, bio listovou zeleninu, křemík a biotin. Celkový efekt ještě posiluje synergie hydratačních složek kyseliny hyaluronové a extraktu z funkční houby tremella, které na sebe vážou vodu a udržují tak vlhkost a vláčnost pokožky.

  • BIO rostlinné bílkoviny a bílkovinné peptidy
  • 100% veganské složky pro tvorbu kolagenu
  • obsahuje kyselinu hyaluronovou a biotin
  • vysoký obsah aminokyselin glycinu, prolinu a hydroxyprolinu
  • vysoký obsah vitamínu C
  • bez syntetických vitamínů
  • bez sóji, lepku a přidaných cukrů
  • vhodné při ketodietě

Jak na krásnou pokožku bez známek stárnutí a pohyb bez omezení? Klíčem ke kráse, mladistvosti a zdraví pohybového aparátu je kolagen. Jedná se o jednu z řady bílkovin, které se hojně vyskytují v lidském těle. Nezdravý životní styl, stres a toxiny získané z jídla nebo okolního prostředí však přirozené zásoby kolagenu vyčerpávají, což se podepisuje na našem vzhledu, ale i na kondici našich vazů a kloubů nebo na tom, jak se cítíme.

Kolagen je možné doplnit zvenčí. Proč jej však přijímat v doplňcích stravy získaných z živočišných zdrojů, když je naše tělo uzpůsobené k výrobě svého vlastního kolagenu? Sunwarrior nabízí řešení na rostlinné bázi navržené speciálně tak, aby povzbudilo tělo k přirozené produkci kolagenu.

Bílkovin v našem organismu existuje mnoho druhů. Kolagen patří mezi ty nejvýznamnější a nejhojněji zastoupené z nich. Kolagenní vlákna jako součást mezibuněčné hmoty tvoří téměř třetinu ze všech vyskytujících se proteinů.

Naše tělo si dokáže kolagen samo vytvářet. S postupujícím věkem nebo také vlivem životního stylu ovšem jeho přirozená produkce klesá. Nedostatek kolagenu vede k postupné degeneraci tkání, což se může projevit problémy pohybového aparátu nebo vnějšími „kosmetickými“ projevy (často i předčasného) stárnutí. Proto má smysl přirozené tvorbě kolagenu v organismu pomáhat. Jeho suplementace příznivě ovlivňuje vazy, klouby, šlachy i chrupavky a pomáhá opět se radovat pohybu. A samozřejmě prospívá také přirozené kráse.

V běžných doplňcích stravy pochází většina kolagenu z kostí, kůží a pojivových tkání zvířat, včetně skotu, ryb, koní, prasat nebo králíků. Potíž je zpravidla v jejich stravitelnosti a vstřebatelnosti do organismu. Aby se jednotlivé hodnotné složky obsažené v kolagenu (aminokyseliny) mohly dostat do cílových tkání organismu, musí být kolagen obsažený v doplňcích stravy nejprve rozštěpen na menší vstřebatelné složky s poměrně nízkou molekulovou hmotností. A právě Collagen Building tyto menší podjednotky – peptidy i aminokyseliny obsahuje, takže naše tělo může skvěle využít jeho plný potenciál. Je proto tou nejpřirozenější cestou, jak obnovit vlastní zdroje kolagenu. Zároveň je šetrný k přírodě i Vašemu zdraví. Neobsahuje rohovinu, kůže ani kopyta zvířat.

Peptidy z celozrnné rýže - tento komplexní protein, získaný z naklíčené a fermentované celozrnné rýže, byl během šetrného zpracování rozštěpen na malé peptidové řetězce (di- a tripeptidy) v procesu hydrolýzy. Rýžové peptidy se používají pro posílení buněčných stěn. Obsahují totiž mnoho glutaminu a alaninu. Tyto živiny pomáhají hydratovat pokožku a ochraňují ji před vnějšími vlivy prostředí.

Bio hrachový protein (fermentovaný) - komplexní směs aminokyselin: glycin, prolin, arginin, alanin, valin a lysin, které slouží k tvorbě tělu vlastního kolagenu a jemu podobnému elastinu.

Bio směs zelených listů - bio kapusta a špenát jsou skvělé zelené potraviny, obsahující vitamíny a antioxidanty důležité pro ochranu před volnými radikály, které narušují kolagen a elastin.

Bio rakytník - tyto SUPERbobule se vyznačují výjimečně bohatým obsahem vitamínu C (až 10krát větším než pomeranče) a také poskytují zdroj dalších vitamínů a fytonutrientů: folátů, karotenoidů, esenciálních aminokyselin a antioxidantů. Všechny zmíněné živiny podporují syntézu kolagenu a elastinu.

Bio houba tremella - jedná se o polysacharid se schopností pojmout 500krát více vody, než je jeho vlastní váha. Přirozeně tak podporuje zadržování vody v buňkách a prospívá krásné pleti.

Křemík získaný z bambusu je klíčový během procesu tvorby kolagenu a elastinu. Mimo to zvyšuje vstřebávání vápníku důležitého pro silnější kosti a vlasy, pružnou pokožku a pevné nehty.

Bio spirulina patří k potravinám s největší koncentrací živin na světě.

Přírodní vitamín C z organické amly - přispívá k normální činnosti imunitního systému, normální funkci nervové soustavy a napomáhá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Podílí se na normální tvorbě kolagenu pro normální funkci cév, kostí, dásní a kůže.

Biotin získaný z extraktu bazalky posvátné - jako součást skupiny vitamínů B je důležitý pro dobrý stav vlasů, pokožky a sliznic.

Kyselina hyaluronová (HA) se získává z bezlepkových fermentovaných zrn. Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v našem těle, ale s postupem věku se její obsah snižuje. HA na sebe navazuje vodu, čímž udržuje hydrataci pokožky a napomáhá promazávání kloubů.

Stopové minerály jsou nezbytné pro tvorbu kolagenu a elastinu. Zpomalují proces degenerace kolagenu v těle.

Doporučené dávkování:

  • smíchejte 25 g (1 odměrka) Collagenu Building s 300 ml oblíbeného nápoje
  • nespotřebovaný nápoj uchovávejte v lednici a zkonzumujte tentýž den
  • lze přidávat i do kaší nebo superfoods bowls

Tabulka nutričních hodnot:

100 g
čokoládavanilka slaný karamel bez příchuti
energetická hodnota1535 kJ/365 kcal1612 kJ/382 kcal neuvedeno1655 kJ/393 kcal
bílkoviny58 g59 g 72 g
sacharidy9,9 g17 g 2,8 g
- z toho cukry1,2 g1,1 g 0,7 g
tuky7,9 g7,3 g 9,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny2,4 g1,9 g 2,1 g
- z toho mononasycené mastné kyseliny2,4 g 2,1 g 2,8 g
- z toho polynasycené mastné kyseliny2,8 g3 g 3,9 g
vláknina11 g5,6 g 5,8 g
sůl4,1 g3,8 g 2,2 g
vitamín C389 mg380 mg 400 mg
vitamín B7 (biotin)90 mg98 mg 57 mg
železo (přirozeně se vyskytující)8,3 mg8,9 mg 9,8 mg
měď1,4 mg0,97 mg 1,1 mg
25 g
čokoládavanilka slaný karamel bez příchuti
energetická hodnota384 kJ/91 kcal403 kJ/96 kcal 90 kcal414 kJ/98 kcal
bílkoviny15 g15 g14 g18 g
sacharidy2,5 g4,3 g7 g0,7 g
- z toho cukry< 0,5 g< 0,5 g0 g< 0,5 g
tuky2 g1,8 g0,5 g2,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,6 g0,5 g < 0,5 g0,5 g
- z toho mononasycené mastné kyseliny0,6 g 0,5 g-0,7 g
- z toho polynasycené mastné kyseliny0,7 g 0,8 g-1 g
vláknina2,7 g1,4 g3 g1,5 g
sůl1 g1 g-0,55 g
vitamín C97,3 mg95 mg111 mg100 mg
vitamín B7 (biotin)22,5 mg24,5 mg18 mcg 14,3 mg
železo (přirozeně se vyskytující)2,1 mg2,2 mg -2,5 mg
měď0,4 mg0,2 mg0,3 mg0,3 mg
sodík--400 mg-
kyselina hyaluronová--100 mg-
křemík--45 mg-

Složení:

Čokoláda

  • Beauty Blend 75 % (organický fermentovaný hrachový protein, organické peptidy z fermentované hnědé rýže, organický rakytník řešetlákový (plod), organický extrakt z rosolovky řasotvaré (tremella), organická kapusta (list), organický špenát (list), vitamín C z organického extraktu z amly, kyselina hyaluronová, křemík z organického extraktu z bambusu (list), organická spirulina, biotin z organického extraktu bazalky posvátné, organický extrakt ze slunečnicových semen), organické holandské kakao, organické čokoládové aroma, stabilizátor organická guarová guma, mořská sůl, sladidlo steviol-glykosidy, mořské řasy

Vanilka

  • Beauty Blend 79 % (organický fermentovaný hrachový protein, organické peptidy z fermentované hnědé rýže, organický rakytník řešetlákový (plod), organický extrakt z rosolovky řasotvaré (tremella), organická kapusta (list), organický špenát (list), vitamín C z organického extraktu z amly, kyselina hyaluronová, křemík z organického extraktu z bambusu (list), organická spirulina, biotin z organického extraktu bazalky posvátné, organický extrakt ze slunečnicových semen), organické vanilkové aroma, stabilizátor organická guarová guma, mořská sůl, sladidlo steviol-glykosidy, MCT olej (kokosový olej, akáciová vláknina), mořské řasy

Slaný karamel

  • Beauty Blend (organický fermentovaný hrachový protein, organické peptidy z fermentované hnědé rýže, organický rakytník řešetlákový (plod), organický extrakt z rosolovky řasotvaré (tremella), organická kapusta (list), organický špenát (list), vitamín C z organického extraktu z amly, kyselina hyaluronová, křemík z organického extraktu z bambusu (list), organická spirulina, biotin z organického extraktu bazalky posvátné, organický extrakt ze slunečnicových semen), organické aroma slaný karamel, mořská sůl, stabilizátor organická guarová guma, organické rozpustné rýžové otruby, sladidlo steviol-glykosidy, MCT olej (kokosový olej, akáciová vláknina), mořské řasy

Bez příchuti

  • Beauty Blend 96 % (organický fermentovaný hrachový protein, organické peptidy z fermentované hnědé rýže, organický rakytník řešetlákový (plod), organický extrakt z rosolovky řasotvaré (tremella), organická kapusta (list), organický špenát (list), vitamín C z organického extraktu z amly, kyselina hyaluronová, křemík z organického extraktu z bambusu (list), organická spirulina, biotin z organického extraktu bazalky posvátné, organický extrakt ze slunečnicových semen), stabilizátor organická guarová guma, MCT olej (kokosový olej, akáciová vláknina), mořské řasy

Upozornění:

Vyrobeno v závodě, kde se zpracovávají arašídy a ořechy. Skladujte mimo dosah slunečního záření a tepla. Vzhledem k tomu, že je produkt přírodní, může se lišit barva, textura a aroma jednotlivých šarží. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte na chladném, temném a suchém místě. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let, těhotným a kojícím ženám.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze