Novoroční slevy

Kolagen

ID: RN-z8156_c28804

Kolagenní peptidy s MSM a kyselinou hyaluronovou pro klouby, vazy, kůži, vlasy a nehty.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

999 Kč

Přidat k porovnání

Kolagen je vícesložkový produkt pro zachování mladistvé a pevné pokožky, zpevňuje kosti, klouby, šlachy, nehty a také Vaše vlasy. Nejenže obsahuje v jedné dávce 4900 mg vepřového hydrolyzovaného kolagenu (kolagenní peptidy), ale je také obohacen o tak vzácné složky, jako je kyselina hyaluronová a MSM (přírodní síra), a další pro tělo důležité látky (vápník, vitamíny). Pravidelné užívání Kolagenu Vám dopomůže si udržet mladistvý vzhled a pevné kosti a klouby.

  • vyrobeno na Slovensku
  • bez GMO a aspartamu
  • obsahuje vitamíny a minerály
  • původ hydrolyzovaného vepřového kolagenu: EU

Vepřový hydrolyzovaný kolagen je nejvíce zastoupeným proteinem v našem těle. Dámy ocení jeho anti-age efekt na mladistvou a pevnou pokožku, ale hlavně podporuje výraznou regeneraci kloubů, ať už pro sportovce, tak i pro všechny, kteří mají klouby namáhány a trpí bolestmi. Kolagen se nachází ve všech orgánech a tkáních a působí jako jejich nosná konstrukce. Jeho nedostatek způsobuje lámavost a křehkost Vašich kostí, problémy s očima, kůží a s kardiovaskulárním systémem. Pravidelným užíváním kolagenu vysoké vstřebatelnosti, jaký se nachází v našem produktu, prospějete celému Vašemu organismu a vyhlásíte válku stárnutí a vráskám.

Kyselina hyaluronová je spolu s kolagenem základním stavebním prvkem kůže. Jejím úkolem je hydratovat pokožku a vlasy. Napomáhá odstraňování odpadu v buňkách a naopak přispívá k tvorbě nových. Věkem se bohužel její produkce v těle snižuje, proto ji doporučujeme pravidelně doplňovat.

MSM (přírodní síra, methylsulfonylmethan) - biologicky aktivní organická síra má neuvěřitelné terapeutické a preventivní vlastnosti. Síra je třetí nejhojnější minerál v lidském těle. Zmírňuje problémy s artritidou a astmatem. MSM je silný antioxidant a výrazně snižuje hladinu volných radikálů.

Chondroitin sulfát je jednou z hlavních složek chrupavky. Poskytuje strukturu a zadržuje vodu a živiny, ale umožňuje jiným molekulám pohybovat se přes chrupavku. V důsledku toho je prostřednictvím suplementace hojení kloubů výrazně zvýšené.

Vápník přispívá k udržení zdravých zubů a kostí, vitamín C přispívá k normální tvorbě kolagenu a správné funkci kostí a chrupavek.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 5 kapslí Kolagenu 1 až 2x denně (tzn. celkem 5 nebo 10 kapslí denně)
  • zapijte 200 - 300 ml vody
  • hmotnost obsahu balení 300 cps je 168 g (obsah 10 kapslí je 5,6 g)

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 10 cps
energetická hodnota1318 kJ/315 kcal71 kJ/17,7 kcal
bílkoviny78,8 g4,4 g
sacharidy0 g0 g
- z toho cukry0 g0 g
tuky0 g0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g
vláknina0 g0 g
sůl1,4 g0,08 g
vepřové kolagenní peptidy87,5 g4900 mg
kyselina hyaluronová14,3 mg0,8 mg
chondroitin sulfát7,15 g400 mg
vápník1,8 g100 mg
vitamín C1,07 g60 mg
vitamín D322,3 mcg1,25 mcg
MSM1,8 g100 mg

Složení:

  • hydrolyzovaný vepřový kolagen (kolagenní peptidy), chondroitin sulfát, vápník (chlorid vápenatý), MSM (methylsulfonylmethan), kyselina hyaluronová, kyselina L-askorbová (vitamín C), protihrudkující látka oxid křemičitý, cholekalciferol (vitamín D3)

Upozornění:

Není vhodné jako náhrada vyvážené stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 10 let, těhotné a kojící ženy. Výrobce neodpovídá za škody vzniklé nevhodným užíváním a skladováním. Skladujte v suchu a temnu při teplotě 4 - 25 °C.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze