Novoroční slevy

Gelatina 2000 Fair Power

ID: RN-z4660_c20632

Lidskému organismu fyziologicky nejbližší zdroj želatiny, 2000 mg v dávce.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

229 Kč

Přidat k porovnání

Gelatina 2000 Fair Power je produkt určený pro všechny osoby se zvýšenou zátěží kloubů a vazivové tkáně, a to ať už z jejich náročného zaměstnání, či ze sportovních tréninků.

Zdrojem suroviny pro doplněk sportovní stravy Gelatina 2000 Fair Power je vysoce jakostní španělská vepřová želatina. Na jednu stranu tak máte jistotu kvality díky zaručenému původu ze země Evropské unie, na stranu druhou pocítíte i rozdíl v porovnání s běžnými želatinami, které jsou v naprosté většině případů hovězího původu. Je totiž faktem, že vepřové produkty jsou fyziologicky lidskému tělu a jeho potřebám podstatně bližší. Kolagenní peptidy z Gelatina 2000 Fair Power mají pro lidskou pojivovou tkáň významně pozitivní přínos.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 5 kapslí Gelatina 2000 Fair Power denně
  • kapsle zapijte vodou
  • používejte nejlépe na lačno
  • pro dosažení požadovaného účinku je vhodné pravidelné a především dlouhodobé užívání (období v řádu několika měsíců)
  • hmotnost obsahu balení 150 cps je 84 g

Tabulka nutričních hodnot:

na 1 dávku (5 kapslí)
hydrolyzát želatiny2000 mg

Složení:

  • hydrolyzát vepřové želatiny (země původu: Španělsko), jedlá želatina (transparentní želatinová kapsle), protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, protispékavá látka fosforečnany vápenaté

Praktický pohled:

Před počátkem výroby našeho produktu Gelatina 2000 Fair Power jsme stáli před otázkou, jakou surovinu použít? Že musí být ze zemí Evropské unie, to byl požadavek jednoznačný. Hlavní otazník spočíval ale v tom, zda zvolíme želatinu hovězí, či vepřovou. Ve prospěch druhé jmenované hrála fyziologická blízkost lidskému organismu a ve chvíli, kdy jsme se spojili s osvědčeným výrobcem ve Španělsku (tedy v zemi EU, plnící přísná evropská kritéria), bylo rozhodnuto. Každá kapsle Gelatina 2000 Fair Power Vám tak přináší 400 mg nejkvalitnější účinné látky pro podporu kloubního aparátu a vazivového systému. Při několikaměsíčním testování mnou trénovaných sportovců (především z řad kulturistů a hokejistů) jsem přijal řadu pozitivních reakcí. Vím tedy, že naše volba byla správná. Vyzkoušíte-li Gelatina 2000 Fair Power i Vy, věřím, že mi dáte za pravdu!

Pavel Provázek
majitel společnosti

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do 6 měsíců.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze