Novoroční slevy

Collagen Liquid

ID: RN-z8048_c28510

Ochucený nápoj s kolagenem pro Vaše klouby a krásnou pokožku, s vitamíny a minerály.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

599 Kč

Přidat k porovnání

Kolagen je bílkovina, která je strukturální složkou našich pojivových tkání. Naše tělo si ho vytváří průběžně, ale jak stárneme, tvorba kolagenu v našem těle se zpomaluje. Kromě toho existuje mnoho dalších důvodů, kvůli nimž by se mohla snížit naše tvorba kolagenu, jako je např. nevyvážená strava. Při snížené hladině kolagenu mohou naše pojivové tkáně ztratit svoji pružnost a na naší pokožce se objeví například vrásky. Z tohoto důvodu často používáme pleťové krémy a séra obsahující kolagen. Kolagen také hraje důležitou roli ve struktuře chrupavek, které jsou jednou z hlavních součástí našich kloubů. Kromě toho naše svalové tkáně také obsahují 1 - 10 % kolagenu. Měli byste tedy zkusit doplňky stravy obsahující kolagen, podporují jeho tvorbu zevnitř Vašeho těla.

Collagen Liquid obsahuje kromě kolagenu navíc také vitamíny a minerály. Obsah vitamínů v produktu přispívá k normální tvorbě kolagenu a současně k udržení normální funkce kůže, chrupavky, zubů a dásní. Kromě toho se obsah manganu, selenu a vitamínu C podílí na ochraně buněk před oxidačním stresem. Neměli bychom vynechat obsah vitamínu D3, který přispívá k normálním funkcím imunitního systému.

  • již hotový nápoj k okamžitému použití
  • ochucený
  • bez cukru (tj. < 0,5 g cukru na 100 ml produktu)
  • bezpečné a pečlivě vybrané ingredience

Doporučené dávkování:

  • užívejte 25 ml Collagen Liquid denně
  • před použitím dobře protřepejte

Tabulka nutričních hodnot:

25 ml
hydrolyzovaný kolagen11 g
vitamín C48 mg
vitamín B61,4 mg
vitamín D310 mcg
mangan0,3 mg
selen28 mcg

Složení:

Lesní plody

  • voda, hydrolyzovaný kolagen 44 %, kyselina citronová, kyselina L-askorbová, aromata (obsahují mléko), konzervant kyselina sorbová, sladidla acesulfam K a sukralóza, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, síran manganatý, seleničitan sodný, barvivo karmín

Upozornění:

Před použitím dobře protřepejte. Udržujte mimo dosah dětí. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte dobře uzavřené na suchém a chladném místě. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 2 měsíců. Nemrazte.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze