Novoroční slevy

Geloren Active

ID: RN-z7858_c28017

90 želé tablet, to je 400 gramů produktu na klouby s vysokým obsahem vyživujících látek.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

499 Kč

Přidat k porovnání

[tip] Nová příchuť ostružina!

Geloren Active 90 želé tablet, to je 400 gramů produktu na klouby s vysokým obsahem vyživujících látek a s příchutí červeného pomeranče či ostružiny. Geloren vyvinuli čeští vědci a lékaři tak, aby měl ideální složení vytvořené na míru cílové skupině. Díky tomu má správně vyvážený poměr jednotlivých surovin v optimálním množství - obsahuje vysoké množství kyseliny hyaluronové, chondroitin sulfátu, hydrolyzovaného kolagenu, želatiny a vitamínu C. Geloren obsahuje nejvhodnější varianty surovin v jejich nejvyšší kvalitě, což zajištuje vstřebatelnost, bezpečnost a výživovou schopnost produktu. Každá vyrobená šarže je navíc přísně kontrolována a testována.

[tip] Geloren mění design - vyobrazení koně vystřídal běžec. Složení zůstává stejné.

  • pro osoby s vyšším zatížením kloubů (sportovci, osoby ve fyzicky náročných profesích, senioři)
  • vysoké množství kyseliny hyaluronové, chondroitin sulfátu, hydrolyzovaného kolagenu, želatiny a vitamínu C, jenž přispívá k normální tvorbě kolagenu nezbytného pro normální funkci kostí a chrupavek
  • bez umělých sladidel a konzervantů

Pečujte o své klouby, vazy a šlachy - díky příjemné chuti Gelorenu Active si ani neuvědomíte, že jste na správné cestě ke zdravým kloubům. Konzumovat Geloren je za odměnu, kterou si po namáhavém dni zasloužíte.

Kyselina hyaluronová je organická látka přirozeně se nacházející v lidském těle. Je součástí mezibuněčné hmoty a ve zvýšené míře ji najdeme právě v kloubech, zejména pak v chrupavce. V podobě kloubní tekutiny zajišťuje lubrikaci kloubních ploch a snižuje nepříjemné tření. Kyselina hyaluronová je podstatnou složkou kvalitní kloubní výživy.

Originální forma želé tablet - Geloren využívá jedinečné výhody originální želatinové formy. Tablety se díky tomu snadněji konzumují, mají příjemnou příchuť a obsahují vysoké množství želatiny, která v organismu funguje jako důležitý zdroj kolagenu.

Energetická hodnota denní dávky (13,3 g) je 45 kcal/189 kJ. Tablet v balení je 90 ± 2 tbl, hmotnost obsahu balení je 400 g.

Doporučené dávkování:

  • užívejte 3 želé tablety Geloren Active denně po dobu alespoň 3 měsíců
  • doporučujeme opakovat 3x ročně
  • v případě potřeby je možné užívat trvale
  • velikost balení je 90 tbl (± 2 tbl)
  • hmotnost obsahu balení je 400 g

Tabulka nutričních hodnot:

3 želé tbl
želatina1400 mg
hydrolyzovaný kolagen550 mg
chondroitin sulfát 280 mg
vitamín C80 mg
kyselina hyaluronová60 mg

Hodnoty jsou shodné pro příchuť pomeranč, ostružina.

Složení:

Pomeranč

  • glukózo-fruktózový sirup, cukr, voda, želatina, hydrolyzovaný kolagen, kyselina citronová, chondroitin sulfát, kyselina askorbová, kyselina hyaluronová, aroma (pomeranč), barvivo E 160e
  • povrchová úprava želé proti slepování - kokosový olej, řepkový olej a karnaubský vosk

Ostružina

  • glukózo-fruktózový sirup, cukr, voda, želatina, hydrolyzovaný kolagen, kyselina citronová, chondroitin sulfát, kyselina askorbová, kyselina hyaluronová, aroma (ostružina), barvivo rostlinná uhlíková čerň
  • povrchová úprava želé proti slepování - kokosový olej, řepkový olej a karnaubský vosk

Upozornění:

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte na suchém a temném místě při teplotě od 2 do 25 °C. Uzavírejte sáček proti vysychání. Vyrobeno v ČR. Uvnitř želé se mohou objevit bílé krystalky cukru, jde o přirozenou vlastnost produktu.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze