Novoroční slevy

Testo Fusion

ID: RN-z5019_c17799

Testo Fusion je účinná kombinace fenugreek extraktu s obsahem steroidních saponinů.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

499 Kč

Přidat k porovnání

Účinná kombinace 50 % fenugreek extraktu s vysokým obsahem steroidních saponinů, důležitých minerálů ve formě chelátu (zinek, měď, hořčík), vitamínu D3, B6 a L-karnitinu. Chelátová forma je pro náš organismus z hlediska vstřebávání a využití nejvhodnější. Testo Fusion obsahuje 50 % extrakt s obsahem 750 mg furostanolových (fenugreek) sterolů v každé dávce!

Furostanolové steroly – 750 mg v každé dávce:

Fenugreek (Trigonella foenum-gaecum (Pískavice řecké seno)) je ve sportovní výživě využíván již delší dobu, nicméně jako vždy je důležitý obsah aktivních látek. Stejně jako je u ergogenu Tribulus terrestris důležitý obsah steroidního saponinu protodioscinu, je u ergogenu fenugreek důležitý obsah tzv. furostanolových (fenugreek) sterolů, které patří do výše zmíněné rodiny steroidních saponinů. Mezi nejznámější furostanolové steroly patří: yamogenin, gitogenin, tigogenin, smilagenin, sarsasapogenin, neotigenin, yuccagenin, lilagenin a neogitogenin. Testo Fusion obsahuje 50 % extrakt s obsahem 750 mg furostanolových (fenugreek) sterolů v každé dávce!

Aditivum minerálů ve formě chelátů – nejdražší forma minerálů, maximální využitelnost:

Důležité minerály: zinek, měď a hořčík jsou zastoupeny v exkluzivní formě chelátu. Chelát představuje vazbu minerálu na dva „nosiče“, obvykle aminokyseliny, kdy je sevřen v tzv. kleštích (chelát = kleště) ve smyslu: aminokyselina – minerál – aminokyselina. Chelát tedy jinými slovy znamená vazbu jednoho minerálu na dvě aminokyseliny či organické kyseliny. Tím se cheláty značně liší od standardních organických a anorganických forem. Chelát představuje organickou formu minerálu, ve které je minerál zabudován v listech rostlin a dalších organismů (viz špenát, salát atd.). Z tohoto důvodu je tato forma pro náš organismus z hlediska vstřebávání a využití nejvhodnější.

Doporučené dávkování:

  • v netréninkový den užívejte 3 kapsle Testo Fusionu 2krát denně s jídlem
  • v tréninkový den užívejte 3 kapsle 1 - 2 hodiny před tréninkem a 3 kapsle před spánkem
  • takto dávkujte po dobu 5 dnů, následně 2 dny dávky vynechte
  • po 6 týdnech užívání zařaďte 3týdenní přestávku v dávkování Testo Fusion
  • hmotnost obsahu balení je 71,64 g

Tabulka nutričních hodnot:

6 cps
vitamín B610 mg
hořčík150 mg
zinek30 mg
měď1 mg
bor10 mg
fenugreek steroly750 mg
L-karnitin2000 mg
vitamín D330 mcg

Složení:

  • L-karnitin L-tartrát, citronan hořečnatý, Fenusterols® fenugreek steroly (50 % extrakt s obsahem steroidních saponinů z Trigonella foenum-gaecum, L-methionin zinečnatý, boritan sodný, kluzné látky - stearan hořečnatý, protihrudkující látky – mikrokrystalická celulóza, dioxid křemičitý, cholekalciferol, pyridoxin HCl, L-aspartát měďnatý


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze