Novoroční slevy

ZMB Chelated Fair Power - akce 1+1

ID: RN-z8229_c29008

Zinek, hořčík a vitamín B6 v maximálně účinné kombinaci na regeneraci.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

369 Kč

Přidat k porovnání

V extra výhodné nabídce nyní celkem 240 kapslí ZMB, dávka na 2 měsíce!

Receptura na bázi legendárního ZMA, ale s ještě silnější kombinací vitamínu B6 a hořčíku společně se zinkem ve vysoce vstřebatelných a využitelných chelátových vazbách - to je ZMB Chelated Fair Power!

Jakákoliv pravidelná sportovní zátěž klade požadavky jak na větší příjem zdrojů energie a stavebních látek, tak i na bohatší příjem mikroživin pro optimální regeneraci organismu. Mezi mikroživiny řadíme vitamíny a minerální látky společně se stopovými prvky. Ve fitness prostředí, ale nejen v něm, se skloňuje zejména kombinace zinku, hořčíku a vitamínu B6 kvůli podpoře tvorby testosteronu jako silně působícího anabolického hormonu.

Jakmile má organismus deficit těchto látek, a to především zinku, klesá tvorba testosteronu v těle (platí i pro ženy) a Vy se tak ochuzujete o svalové přírůstky. Nízká hladina testosteronu je velmi často k vidění u vytrvalostních sportovců 1. Tento stav může mít negativní vliv jak na sportovní výkonnost, tak i psychickou pohodu a chuť do tréninku.

Hlavní výhody ZMB Chelated Fair Power:

  • Obsahuje vyvážené množství látek – běžné suplementy na bázi ZMA často obsahují nesmyslně velká množství zinku, hořčíku a vitamínu B6. Někdy takové produkty obsahují doslova stovky procent doporučené denní dávky zmíněných látek. Takové kvantum nedokáže trávicí trakt v jednorázové dávce vstřebat a velká část tak zůstává nevyužita. Proto jsme se rozhodli do ZMB Chelated Fair Power přidat plně dostačujících 100 % doporučené denní dávky zinku, hořčíku a vitamínu B6.

  • Obsahuje chelátové formy zinku a hořčíku – aby váš trávicí trakt vstřebal co největší množství zmíněných látek, přidali jsme do ZMB Chelated Fair Power zinek a hořčík pouze ve vysoce využitelných chelátových vazbách! Bisglycinát hořečnatý a zinečnatý se totiž řadí k pomyslnému vrcholu organických forem z hlediska jejich využitelnosti 2, 3.

  • Obsahuje vitamín B6 v aktivní formě – abyste doopravdy přijímali jen to nejlepší, jedním ze dvou zdrojů vitamínu B6 v ZMB Chelated Fair Power je pyridoxal-5’-fosfát, který je metabolicky aktivní formou vitamínu B6. Je prokázáno, že vitamín B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Odkazy na citované studie:
1. Maïmoun, L., Lumbroso, S., Manetta, J., Paris, F., Leroux, J. L., & Sultan, C. (2003). Testosterone is significantly reduced in endurance athletes without impact on bone mineral density. Hormone Research, 59(6), 285–292.
2. Gandia, P., Bour, D., Maurette, J.-M., Donazzolo, Y., Duchène, P., Béjot, M., & Houin, G. (2007). A bioavailability study comparing two oral formulations containing zinc (Zn bis-glycinate vs. Zn gluconate) after a single administration to twelve healthy female volunteers. International Journal for Vitamin and Nutrition Research. Internationale Zeitschrift Für Vitamin- Und Ernährungsforschung. Journal International De Vitaminologie Et De Nutrition, 77(4), 243–248.
3. Schuette, S. A., Lashner, B. A., & Janghorbani, M. (1994). Bioavailability of magnesium diglycinate vs magnesium oxide in patients with ileal resection. JPEN. Journal of Parenteral and Enteral Nutrition, 18(5), 430–435.


Doporučené dávkování:

  • základní dávkování jsou 4 kapsle ZMB Chelated Fair Power denně
  • polkněte kapsle a zapijte je dostatečným množstvím vody, kapsle nekousejte
  • k zapití nejsou vhodné alkoholické ani mléčné nápoje
  • užívejte večer před spaním, případně rozdělte denní dávku na ranní a večerní (2x 2 kapsle)
  • hmotnost obsahu balení 120 cps je 78 g

Účinné látky:

4 cps
zinek10 mg
hořčík375 mg
vitamín B61,4 mg

Složení:

  • bisglycinát hořečnatý, jedlá želatina (transparentní želatinová tobolka), protispékavá látka hořečnaté soli mastných kyselin, pyridoxal-5’-fosfát (vitamín B6), bisglycinát zinečnatý, protispékavá látka fosforečnan vápenatý, pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6)

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití výrobku přerušte jeho užívání. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Skladujte a uchovávejte v suchu, chraňte před teplem a mrazem, chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření vždy pečlivě uzavírejte a spotřebujte do data uvedeného na obalu. Dbejte na dodržování návodu k použití.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze