Novoroční slevy

Maca

ID: RN-z8051_c28513

Extrakt z kořene maca pro zlepšení fyzické výkonnosti, vitality, libida.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

379 Kč

Přidat k porovnání

Maca je divoce rostoucí hlízovitá rostlina z Peru, která je bohatá na fytonutrienty, aminokyseliny a mastné kyseliny, ale také obsahuje vitamíny a minerály. Není náhodou, že ji Peruánci nazývají superpotravinou. Vzhledem ke svým fyziologickým účinkům podobným ženšenu je často označována jako peruánský ženšen. Její použití se datuje do dávných dob, pravidelně ji konzumovali před bitvou například válečníci Inků, aby zvýšili svou sílu a odolnost. Samozřejmě nebyla používána pouze pro tyto účely, lidé ji také využívali při přípravě různorodých pokrmů, v sušené či mleté ​​formě. Díky kapslované formě se Maca od Biotechu pohodlně užívá. Jedno balení vystačí na 30 dní!

Maca je doporučována především mužům, nicméně mnoho pozitiv může přinést také ženám. Obyvatelé Peru užívali macu po tisíce let pro zlepšení vitality, libida a obecného zdraví.

1 dávka obsahuje:

  • 1500 mg extraktu z kořene maca (Lepidium meyenii)
  • bezpečné, pečlivě vybírané ingredience

Doporučené dávkování:

  • užívejte 2 kapsle produktu Maca denně, zapijte sklenicí vody
  • hmotnost obsahu balení 60 cps je 75,8 g

Tabulka nutričních hodnot:

2 cps
extrakt z kořene maca1500 mg

Složení:

  • extrakt z kořene maca 62,8 % (extrakt z kořene maca - Lepidium meyenii, maltodextrin), plnidlo fosforečnan vápenatý, kapsle (želatina, lešticí látka šelak, barvivo oxidy a hydroxidy železa, regulátory kyselosti hydroxid amonný a hydroxid draselný), protispékavé látky hořečnaté soli mastných kyselin a oxid křemičitý

Upozornění:

Vyrobeno v závodě zpracovávajícím mléko, vejce, lepek, sóju, korýše, oxidy síry a ořechy. Skladujte pečlivě uzavřené na chladném a suchém místě. Po otevření neodstraňujte sáček s vysoušedlem (není určen ke konzumaci). Udržujte mimo dosah dětí. Nenahrazuje vyváženou stravu. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, jedince se zdravotními obtížemi.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze