Novoroční slevy

Guarex Energy & Mental Shot - 60 ml, mojito

ID: RN-z8252_c29069

Přírodní kofein, guarana, taurin a cholin bitartrát v tekuté formě v ampulích.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

35 Kč

Přidat k porovnání

Guarex® Energy & Mental Shot je doplněk stravy v tekuté formě v kapesním balení ampulí. Excelentní dávka energie založená na vysokém obsahu extraktu z guarany, VitaCholine® (cholin bitartrát), taurinu a suroviny ActiveTR™, neboli přírodním enkapsulovaném kofeinu. Díky jednotlivým ampulím si jej můžete snadno vzít kamkoli!

  • praktické kapesní balení (ampule)
  • stačí otevřít a vypít
  • bez přidaného cukru
  • bez barviv

VitaCholine® je prémiová značka cholinu, základního nutrientu pro všechny úrovně lidského života. Až 90 % lidí nepřijímá dostatečné množství cholinu pouze stravou. Dlouhodobý nedostatek cholinu může mít za následek poškození svalů a hromadění tuku v játrech, takže je pro lidi životně důležité, aby své denní potřeby zajistili příjmem potravy. V této značce je k vzniku cholin bitartrátu použita přírodní kyselina vinná (tartarová). Cholin přispívá k normálnímu metabolismu lipidů, pomáhá udržení normální funkce jater a podporuje normální metabolismus homocysteinu.

Taurin je neesenciální aminokyselina, která se podílí na různých metabolických procesech, nachází se ve vyšších koncentracích v srdečním svalu, bílých krvinkách, kosterních svalech a centrálním nervovém systému.

Guarana pomáhá s metabolismem tuku, přispívá k udržení normální hmotnosti a normální fyzické a mentální vitality.

Kofein pomáhá zvyšovat bdělost, zlepšuje koncentraci a přispívá ke zvýšení vytrvalosti.

Doporučené dávkování:

  • maximální denní dávka je 120 ml (2 ampule)
  • vypijte ampuli Guarexu cca 30 minut před fyzickým výkonem, nebo během tréninku, pokud je to potřeba

Tabulka nutričních hodnot:

60 ml
taurin1500 mg
VitaCholine® cholin L-bitartrát1000 mg
sušený extrakt z guarany (22 % kofeinu)500 mg
enkapsulovaný přírodní kofein ActiveTR™100 mg

Složení:

Mojito

  • čištěná voda, taurin, cholin L-bitartrát VitaCholine®, sušený extrakt z guarany (Paullinia cupana Kunth, semeno), enkapsulovaný přírodní kofein ActiveTR™ [kofein ze zelené kávy (Coffea arabica, Coffea canephora), rostlinný hrachový protein], konzervanty sorbát draselný a benzoát sodný, aroma, regulátor kyselosti kyselina citronová, stabilizátor xanthan, sladidlo sukralóza

Upozornění:

Může obsahovat stopy mléka, vajec a korýšů. Obsahuje kofein (166 mg / 100 ml, 100 mg / dávku 60 ml) - nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Omezte užití kofein obsahujících léků, jídel a nápojů v době užívání tohoto produktu, protože přílišné množství kofeinu může způsobit nervozitu, podrážděnost, nespavost a příležitostnou zrychlenou činnost srdce. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Konzumaci doplňků stravy byste měli konzultovat se svým lékařem. Skladujte v chladu a suchu při teplotě do 25 °C, mimo sluneční záření. Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy. Výrobce neručí za škody způsobené nevhodným použitím nebo skladováním.


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze