Novoroční slevy

Creapure Creatine - 500 g

ID: RN-z3641_c12379

Čistý monohydrát Creapure Creatine pro zvýšení fyzické výkonnosti.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

899 Kč

Přidat k porovnání

Kreatin monohydrát je po dlouhá léta využíván ve všech sportovních odvětvích. S více než 300 klinickými studiemi, které potvrzují jeho účinnost, je jedním z nejlépe prověřených suplementů na současném trhu sportovní výživy. Účinky kreatinu se využívají jak v rychlostních disciplínách, jako je sprint, kopaná, ragby, hokej, bojová umění, tak také v kulturistice a silových sportech. Kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu – příznivého účinku se dosáhne při přívodu 3 g kreatinu denně.

Kreatin je látka tělu vlastní. Je přítomna v každé lidské buňce jako zdroj buněčné energie ATP. V závislosti na tělesné hmotnosti a množství svalové hmoty představují zásoby kreatinu 100 - 150 g obsaženého v celém těle. Z toho je denně využito 2 - 4 g kreatinu pro běžné fyzické aktivity. Polovinu z tohoto množství si tělo produkuje samo, zbytek musí být dodán do organismu potravou. Tomu odpovídá zhruba 500 g hovězího masa nebo ryb denně, což je z praktického hlediska velmi složité, a proto se doporučuje suplementace kreatinem.

Co se týká výrobců kreatinu, žádná jiná značka nekombinuje při výrobě všechny tři základní pilíře kvality: pečlivý výběr surového materiálu, patentovaná vysoko-výkonnostní technologie a přesné chemické rozbory tak, jak to dělá firma Creapure. Když není na etiketě uvedena značka Creapure, nejedná se o čistý kreatin. Creapure Creatine je prostě ultimativní kreatin. Existuje mnoho značek, které nabízí různé typy kreatinu a všechny prohlašují, že jsou nejlepší. Jestliže však získáte možnost vybrat si mezi málo testovanými nebo neschválenými výrobky a tím, u kterého bylo bezpochyby dokázáno, že je nejúčinnější a také nejbezpečnější na světě, který si asi vyberete? Výběr je logický a prostý. Zvláště pak, pokud stavíte na první místo bezpečnost.

Creapure Creatine byl testován mnohokrát a vůbec žádné toxické vedlejší účinky nebyly objeveny. Veškeré studie provedené na výrobku Creapure Creatine byly provedeny v souladu s mezinárodně platnými směrnicemi (FDA a EU) za podmínek GLP (Good Laboratory Practice). Protože jiní výrobci kreatinu užívají různé výrobní postupy, mají rozdílné profily čistoty, ale jen Creapure Creatine splňuje tyto vysoké požadavky na kvalitu.

Creapure je prvotřídní, celosvětově uznávaná značka kreatin monohydrátu garantující maximální čistotu, bezpečnost a maximální efektivitu!

Creapure Creatine je ideální pro široké spektrum sportovních disciplín. Na současném trhu je k dispozici široké spektrum forem kreatinu, kritickým okamžikem je ale to, které produkty jsou prověřeny klinickými studiemi a jsou bezpečné.

V čem je Creapure Creatine odlišný od konkurence?

Přesto, že je na trhu nepřeberné množství forem a výrobců kreatinu, Creapure je jediný kreatin na světě, který je trvale testován na nežádoucí nečistoty (kreatinin, dicyandiamid, dihydrotriazin, thiourea). Německý výrobce AlzChem garantuje špičkovou kvalitu.

Garance společnosti Reflex Nutrition:

  • inovační technologie
  • produkty ověřené klinickými studiemi
  • vyšší využitelná hodnota oproti konkurenci
  • vyrobeno ze 100 % obnovitelných zdrojů v recyklovaných obalech
  • vyrobeno v souladu s normami ISO 9001 a ISO 17025

Doporučené dávkování:

  • plnící fáze: užívejte 3 g (cca 2/3 5ml odměrky) Creapure Creatine a rozmíchejte v 500 ml vody, ovocného džusu
  • dávkujte 4x denně po dobu 5 dnů
  • udržovací fáze: užívejte 3 g Creapure Creatine rozmíchejte v 500 ml vody, ovocného džusu
  • dávkujte 1x denně

Tabulka nutričních hodnot:

.
Výrobce na obalu neuvádí nutriční hodnoty v produktu.

Složení:

  • 100 % Creapure kreatin monohydrát


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 13:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 11:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 07:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze