Novoroční slevy

Vegan Excellence Protein

ID: RN-z8170_c28823

Protein se 72 % bílkovin kombinovaný z rýžového, hrachového a konopného proteinu.

Celý popis a parametry produktu

Vyprodáno

Jsme certifikovaným prodejcem zboží a přímým odběratelem značky.

399 Kč

Přidat k porovnání

[tip] Výprodej za extra sníženou cenu. Doporučené datum spotřeby uvedené na obalu najdete v tabulce výběru variant. Reálná doba použitelnosti produktů je výrazně delší. Původní internetová cena 679 Kč, nyní pouze [cena].

Vegan Excellence je rostlinný protein s obsahem 72 % bílkovin kombinovaný z rýžového, hrachového a konopného proteinu nejvyšší kvality bez tepelných úprav, slazený speciálním přírodním sladidlem - steviol-glykosidy, které nemá vliv na krevní cukr a je vhodné i pro diabetiky a aktivní lidi trpící různými intolerancemi a problémy s trávením. Jsou také přidány trávicí enzymy, vitamín D3 a chuť pravého holandského kakaa.

✅ vhodné pro vegany ✅ pro svalovou hmotu ✅ obohaceno o trávicí enzymy

Jeho pravidelné užívání napomáhá k regeneraci organismu hlavně po fyzické zátěži, budování kvalitní přirozené svalové hmoty bez zbytečného tuku, doplňuje tělu životně důležité aminokyseliny pro jeho správnou funkci, je snadno stravitelný což má za následek odlehčení trávicí soustavy a ušetření energie, kterou tělo musí vynaložit na rozložení tuhé a špatně kombinované potravy, jako je například maso s rýží a k tomu sladký dezert.

V neposlední řadě výrobce zmiňuje, že pokud Vám záleží na životním prostředí, přechod na rostlinnou stravu nebo její částečné zařazení do Vaší životosprávy s omezením konzumace masných výrobků výrazně napomáhá k redukci škodlivých vlivů, jako je znehodnocování orné půdy, používání těžkých chemikálií a pesticidů pro velkochovy dobytka, zabírání stále větších ploch pro pěstování potravy pro konzumní zvířata a podobně. Veganský a vegetariánský styl života oslovuje stále více lidí pro množství jeho benefitů a je více než jisté, že tento trend bude v budoucnu exponenciálně narůstat.

  • vyrobeno na Slovensku
  • vegan
  • bez GMO a aspartamu
  • bez lepku a laktózy
  • neobsahuje palmový tuk
  • obsahuje trávicí enzymy a vitamín D3
  • původ rýžového bílkovinového izoláru je mimo EU

Doporučené dávkování:

  • 34 g (1 vrchovatou odměrku) Vegan Excellence Protein rozmíchejte v 250 ml vody, kokosového nebo mandlového mléka

Tabulka nutričních hodnot:

100 g 34 g
energetická hodnota1549 kJ/371 kcal527 kJ/126 kcal
bílkoviny72,1 g24,5 g
sacharidy12,1 g4,1 g
- z toho cukry2,4 g0,8 g
tuky4,2 g1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,5 g0,17 g
vláknina4,1 g1,4 g
sůl0,49 g0,16 g
vitamín D3 15 mcg5 mcg

Profil aminokyselin:

.
Výrobce na obalu neuvádí kompletní obsah aminokyselin v produktu.

Složení:

  • rýžový proteinový izolát 50 %, hrachový proteinový izolát 30 %, konopný protein 11 %, vícesložkové sladidlo Stevion, barvivo kakaový prášek 3 %, aroma mléčná čokoláda, protispékavá látka oxid křemičitý, zahušťovadlo xanthanová guma, bromelain, vitamín D3 (cholekalciferol)

Upozornění:

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti do 10 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě 4 - 25 °C. Nadměrné užívání může mít projímavé účinky (produkt obsahuje sorbitol a isomalt).


Dotazy k produktu

Nový dotaz

Jak nás vidí zákazníci

MS
Monika S.

13.01.2023 14:29

Super

MZ
Martin Z.

09.01.2023 12:44

Byl jsem velice spokojený s nákupem. Dodání včetně montáže proběhlo rychle a domluva byla rychlá.

HM
Hana M.

05.05.2022 08:12

oceňuji rychlost dodání včetně montáže přímo v pokoji

Všechny recenze